Vaši 3DMark '06 rezultati
- poruka: 1.323
- |
- čitano: 323.631
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Konfa u moj PC
Za integrirku super, još kada bi je oc-ao možda bi i došao do 2500 bodova?
Evo upravo sam napravio test i zanimam me da li je 15500 dobar rezultat za moj pc?? (Za konponente pogledajte u moj pc)
Evo upravo sam napravio test i zanimam me da li je 15500 dobar rezultat za moj pc?? (Za konponente pogledajte u moj pc)
Ako nije ništa klokano rezultat je u redu.
Isti procesor + hd4890 1GHz (xfx bleki) dobije 15900 bodova, tako da je to u redu.
Clockaj procesor na 3,4GHz i trebao bi dobit oko 16500-17500.
Isti procesor + hd4890 1GHz (xfx bleki) dobije 15900 bodova, tako da je to u redu.
Clockaj procesor na 3,4GHz i trebao bi dobit oko 16500-17500.
Vidio sam da se ovaj proc clocka i na 3.8 bez dizanja voltaže, ali za sada mi ne treba. Sve radi savršeno. Čudi me da sa black editionom HD4890 imaš samp 400 bodova više. Nekako mi je malo.
Vidio sam da se ovaj proc clocka i na 3.8 bez dizanja voltaže, ali za sada mi ne treba. Sve radi savršeno. Čudi me da sa black editionom HD4890 imaš samp 400 bodova više. Nekako mi je malo.
3,8GHz bez dizanja voltaže hahahah, gdje si samo to vidio?
To može samo Phenom II x2 550.
Ali kada se clocka procesor HD4890 Bleki dobije više bodova nego ti sa običnom HD4890 i razlika je sve veća među njima. Tako sa onom možeš postići 20 000 bodova dok sa ovom teško...
ja sam na svojoj konfiguraciji uspio postići oko 13 000 bez da sam išta ovreclockovo
Rađe stavi još jednu 4850X2
Zašto ti radi množitelj na 12 puta, a ne na 12.5 (da dobiješ 2.5GHz koliko je i stock frekvencija)
pametno zboris, idem sad u biosu provjerit.
edit: neznam, nemogu to promjenit nema nigdje opcije te.
Trebalo bi biti pod CPU Settings (koja je ploča)
ma ne u biti dobro je to
malo sam pratio cpu z
kad nista ne radim onda je 6
a kad pokrenem neki program
onda se penje na 12.5
to je sve ok
snizava se zbog eista
inače ploča je g31 biostar
evo sad cu sebi skinuti 3DMark "06...koju verziju da uzmem,koja je razlika???
Znači ima više stepena (12.5, 12 i 6x). Onda je OK
a dali ima razlike izmedju lapa i kompa u rezultatu 3DMarka "06???moj score je 3764..
Nema. To ti i je dobar rezultata za laptop
Ne možeš uspoređivati laptop sa Quad Core procesorom koji OC-an dosta visoko (preko 40%) i sa Grafičkim karticama koje su i do 20 puta brže od integriranih/mobilnih. Ovo tvoje je sasvim pristojan rezultata za laptop.
Meni nešto ne radi 3D Mark 06 :(
Ne možeš uspoređivati laptop sa Quad Core procesorom koji OC-an dosta visoko (preko 40%) i sa Grafičkim karticama koje su i do 20 puta brže od integriranih/mobilnih. Ovo tvoje je sasvim pristojan rezultata za laptop.
Meni nešto ne radi 3D Mark 06 :(
ja sam ga jucer skinuo s neta...a moze li se proc lapa i grafa clockat???
Na jako velikoj većini ne možeš. To su zaključani BIOS-i (kao na Intelovim matičnim pločama), a te grafičke nisu za OC
Na jako velikoj većini ne možeš. To su zaključani BIOS-i (kao na Intelovim matičnim pločama), a te grafičke nisu za OC
a koliko se smiju clockat u mene ja sad 2,20GHz,smijem li ga podignuti na 2,40GHz ili 2,50GHz,jer ovo mi je prvi lap a dosad sam na kompu clocko i proc i grafu...
nemoj klokat ništa na laptopu
nemoj klokat ništa na laptopu
zašto???