Tutorial ili skripta za SQL

poruka: 4
|
čitano: 7.437
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Wamp server 2.0(php)

pozdrav,

zna možda ko gdje da nađem tutorial i neku skriptu za wamp server

npr. kak se radi baza,query(upiti) i ta ostala vrsta upita i veza,bla,bla,bla.

hvala puno.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Wamp server 2.0(php)

ajde ljudovi pa niko nezna radit u phpMyAdmin,mislim nigdje nema neki tutorial za upite,tablice(dobrbo to znam),ostalo što sve treba...

17 godina
moderator
Tutorial ili skripta za SQL

Totalno si me zbunio s naslovom - naslov ti nema previše veze s temom. A naslov teme mora jasno govoriti o čemu se u temi radi. Pripazi ubuduće.

Što konkretno tebe zanima? Zaboravi na phpMyAdmin. Za korištenje MySQL baze na lokalnom računalu, tj. serveru, uzmi besplatni programčić HeidiSQL. Mislim da ti on izlista u svom statusnom prozoru svaki upit koji radi nad bazom podataka. Znači, ako ti u njegovom sučelju ideš kreirati novu tablicu, kad ju kreiraš, vidjet ćeš SQL skriptu kojom se ta tablica kreira. Dakle, već iz toga bi trebao povezati neke stvari.

Upiši u Google SQL tutorial za prvu silu - naći ćeš neke materijale (recimo ovo ili ovo). Ili si nabavi neku knjigu za SQL. Možda nešto tipa Baze podataka za neznalice ili SQL za neznalice (ili na engleskome for dummies).

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Tutorial ili skripta za SQL

...nadodao bih još samo

www.w3schools.com/sql/

ako znaš čitat engleski, tu ti je sve objašnjeno, po meni na najjednostavniji i najkompletniji način,

za sve ostalo tu je google.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice