VW Polo 1.9 sdi

poruka: 4
|
čitano: 6.019
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
VW Polo 1.9 sdi

Pozdrav društo,trebam savijet za kupnju automobila naime frajer prodaje vw polo 1.9 SDI 2002 prešao je 270 000 kilometara (ako nisu vračeni) cijena mu je 10 000kn pa me zanima ima li netko iskusta sa tim automobilom i dali se isplati kupovati ti auto potreban mi je samo po gradu i da je mali potrošać i ponekad međugradske relacije

14 godina
VW Polo 1.9 sdi

Isplati se, odličan motor, malo troši, moj ima 310000, kupljen kod nas, 2003g, redovan servis i to je to

12 godina
Re: VW Polo 1.9 sdi
Ja imam 2004 godinu i kupio ga sa 354000 friško registriran za 14500 kn... trebao mi hitno auto. Imam ga evo vec 7 mj i kaj da velim...ide ali ne očekuj puno...
Ne znam koliko ti ima smisla kilometre provjeravat jer na tom godištu sa šaragcigerom namjestiš kilometre. Mozda bolje provjeri u kakvom je stanju lim, kvačilo obavezno (kako se šalta), jel sve radi od svjetala, brisača... meni su na mojem propišali lajtungi od kočnica pa sam morao mijenjati, radio mi lovi samo 2 stanice i tak.
Ulje troši i to je normalno za moju kilometražu. Cca svakih 5000km nadolijem 2dcl ulja.
Ne znam jel je isti motor kao u 2004 godištu ali taj motor slovi kao jako dugotrajan... nije rijetkost da ih ima sa +400 tisuća km. Naravno, ovisi kako se održavao i vozio.
7 godina
VW Polo 1.9 sdi

Da, isplati se. Motor OK, pazi da nije jako trul, udaran jako, pogledaj mandzete poluosovina jesu cijele, pregledaj kočnice ako kupiš. Ja baš moram selene mijenjat na svom autu, potrgao sam. 20 godina je jako puno vremena za komad lima. Nisam očekivao super stvari, ali zasad sam zadovoljan. Moras malo zažmirit, nije nov.

GdjeSuBikovi kaže... Dabog da ti dica igrala na toj i5-ici umisto na ryzenu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice