Baotian tunning

poruka: 33
|
čitano: 45.508
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Baotian tunning

Imam baotiana bt50qt7 50ccm.imam oko 1700km.imam sve blokade i ide max 55km/h.zna li možda tko kako bi mu mogao na što jeftiniji način povećati ubrzanje.

do sada sam samo na karburatoru na onoj iglici spustio prsten na najniži prorez

ima li ko ideju kako da pojačam strujanje zraka u rasplinjač

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.7.2008 7:59 (Black Vision).
16 godina
neaktivan
RE: Baotian tunning

Pa gle...  I ja isto imam Baotiana... Ovak ak... ak hoces da ti ima bolji protok zraka- kupi gljivu... A obavezno prije toga skini elektricnu blokadu! OBAVEZNO!!!  To ti je 1. blokada.. 2. si vec skinuo al ti to nis ne znaci dok ne skines el. blokadu... i 3. blokada ti je u auspuhu...

Ako hoces jeftino ga nabrijat... prosiri tj. ispoliraj vodove goriva... tj prosiri ih...  Ima jos nacina... Otidi u moto bencoi- glavni uvoznik malossi dijelova za hr...  Ima svega...  Imas i leoviceov auspuh... predobar je... vjeruj mi ja ga imam... 800kn.. Nije skup kada vidis ulozeno i dobiveno... Al ja ti ne preporucujem da ga sad sa 1700km tjuniras... ja sam svog tek sa 4000km... Zasto? Zato sto ti se motor nije razradio i nemoj ocekivat da ti ide 120kmh! Ak te jos nekaj zanima... sam reci.... Pozz

17 godina
neaktivan
Baotian tunning

koja je el. blokada?

ako mislis na onu žicu ja je nemam

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2008 12:40 (Black Vision).
17 godina
neaktivan
TonyKTM kaže...

Al ja ti ne preporucujem da ga sad sa 1700km tjuniras... ja sam svog tek sa 4000km... Zasto? Zato sto ti se motor nije razradio i nemoj ocekivat da ti ide 120kmh! Ak te jos nekaj zanima... sam reci.... Pozz

ne ocekujem da ide 120 nego da ima jače ubrzanje
kada nabavim rolice onda ću skinuti blokadu s variomata
16 godina
neaktivan
Black Vision kaže...

koja je el. blokada?

ako mislis na onu žicu ja je nemam

Svi ju imaju... Ak ju nemres nac odi do auto mehanicara on ce ti ju skinut...
17 godina
neaktivan
je li ona uvijek roze boje?
16 godina
neaktivan
Black Vision kaže...
TonyKTM kaže...

Al ja ti ne preporucujem da ga sad sa 1700km tjuniras... ja sam svog tek sa 4000km... Zasto? Zato sto ti se motor nije razradio i nemoj ocekivat da ti ide 120kmh! Ak te jos nekaj zanima... sam reci.... Pozz

ne ocekujem da ide 120 nego da ima jače ubrzanje
kada nabavim rolice onda ću skinuti blokadu s variomata
 Ali ako hoces ubrzanje onda MORAS skinut blokadu... A sto se tice rolica ja bi ostavio serijske... gle... ak stavis lakse rolice onda ti ima bolje ubrzanje a manju krajnju brzinu a ako stavis teze rolice onda ti ima manje ubrzanje a vecu krajnju brzinu! kuzis? Ak bas oces ubrzanje... ostavi rolice i variomat... Stavi jace opruge na kvacilo ili kupi neko malossi kvacilo... Variomat ti se odnosi na krajnju brzinu a ne na ubrzanje...

16 godina
neaktivan
Black Vision kaže...
je li ona uvijek roze boje?
 Neznam! Kod mene ti je zelena... BTW moj ti je baotijan iz 2004 tak da su valjda nekaj promjenili... valjda...
17 godina
neaktivan
Baotian tunning

A što ona opće blokira?

16 godina
neaktivan
Ogranicava okretaje.... na kraju i brzinu...
NEDAJEM BESPLATNE SAVJETE!!!!!!
16 godina
neaktivan
jel te jos nekaj zanima?
KTM JE NAJBOLJI!!!
17 godina
neaktivan
Baotian tunning

ne .Hvala.

pozz

17 godina
Baotian tunning

imam ja molbu - ak ti se da da poslikaš te dijelove i te žice od el. blokade da vidim to

16 godina
neaktivan

ajde cim slikam javim ti! ok?

KTM JE NAJBOLJI!!!
16 godina
odjavljen
Baotian tunning

Ja o motorima nemam pojma, ali ako mi netko može reć di je ta el. blokada?.....

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2008 10:14 (Kordy).
17 godina
Baotian tunning

evo ovak, prvo da tebi odgovorim - kad skineš onaj poklopac s akumulatora, imaš onu malu "kutijicu" kraj akumulatora, iz nje idu žice i ima jedna roza žica - nju jednostavno odsječeš - i to ti je skinuta el blokada. e sad, kažeš da si skino s karburatora - onaj mali prsten si pomako - ok. ostaje ti još treća, a ona NIJE na auspuhu, nego kad skineš deklo sa variomata (tj. tam gdje ti je prijenos), imaš onaj zupčanik. e sad, moraš skinit taj zupčanik i onda na njegovoj osovini imaš jedan prsten koji ne dozvoljava da se on stegne do kraja i na taj način brže okreće remen i ti se brže voziš. i to ti je to. ak šta nije jasno, pitaj

16 godina
odjavljen
Val kaže...

evo ovak, prvo da tebi odgovorim - kad skineš onaj poklopac s akumulatora, imaš onu malu "kutijicu" kraj akumulatora, iz nje idu žice i ima jedna roza žica - nju jednostavno odsječeš - i to ti je skinuta el blokada. e sad, kažeš da si skino s karburatora - onaj mali prsten si pomako - ok. ostaje ti još treća, a ona NIJE na auspuhu, nego kad skineš deklo sa variomata (tj. tam gdje ti je prijenos), imaš onaj zupčanik. e sad, moraš skinit taj zupčanik i onda na njegovoj osovini imaš jedan prsten koji ne dozvoljava da se on stegne do kraja i na taj način brže okreće remen i ti se brže voziš. i to ti je to. ak šta nije jasno, pitaj

WTF.......presjeko sam tu žicu kod akumulatora, ali nisam dalje ništa radio........
17 godina
Baotian tunning

dobro, nema veze, na njoj više nemaš šta dirat. sad još moraš u karburatoru prebacit onaj prsten na treći prorez čini mi se, i još skinit prsten sa variomata  Belji se

16 godina
odjavljen
Baotian tunning

na karburatoru sam maknuo onaj šeraf 

isprobao sam i osjeti se razlika, ima malo jači start i brži je.....

karburator karburator
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2008 21:12 (Kordy).
17 godina
Baotian tunning

imaš još onaj prsten na onoj igli, kad skineš ono što je ostalo još što se vidi na slici na karburatoru, to skini i vidićeš iglu. nju izvadi i prebaci prsten na srednju

16 godina
neaktivan
Baotian tunning

ja sam maknuo onu zlatnu iglu... i nakon toga mi vise nije htio upalit!?? nerazumijem... mozda sam nekaj krivo napravio... daj pls malo detaljnjije objasnite!!

KTM JE NAJBOLJI!!!
16 godina
neaktivan

mozes li opisati kako se skida blokada na auspuhu

barac
16 godina
neaktivan

ej....pozdrav...gle imam pitanje gdje mogu naruciti leo vinciev auspuh i KIT, gdje se nalaze blokade na baotianu?????????????????

16 godina
neaktivan
barac kaže...

mozes li opisati kako se skida blokada na auspuhu

Blokadu na auspuho je najbolje skinut kod nekog servisera...... A sta se tice Boatiana, kupite si pravi motor hehe...... Aprilia RS Rulz Nevinašce
Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB
15 godina
neaktivan
Baotian tunning

ejjjj iman jedno pitanjee...kad ja prikinem rozu zicu...ice malo brze..al kad buden isa na tehnicki kako da jee vratim..(rozu Zicu)..????

16 godina
neaktivan
StUNter kaže...

ejjjj iman jedno pitanjee...kad ja prikinem rozu zicu...ice malo brze..al kad buden isa na tehnicki kako da jee vratim..(rozu Zicu)..????

lol pa samo spojis natrag zicu... ili stavi neki prekidac ko moj frend i onda samo na sklopci mijenjas...

http://www.bug.hr/forum/topic/samogradnja/moj-prvi-case-mod/24920.aspx // Temperature na kompu mi poludile... :S
15 godina
neaktivan
Baotian tunning

ejjjjj da al meni su negdi oko 5-6 zica u jednom đeku...i ak oja sna prikinem samo rizu..ja to samo spojim i zalipim..i radit ce eli...???????????'SmijehIznenađen

15 godina
neaktivan
Baotian tunning

ljudi pa jel vi vidite sta vi pisete ovdje!? jel to neka sprdnja ili!?  Izlanuo se

16 godina
neaktivan
StUNter kaže...

ejjjjj da al meni su negdi oko 5-6 zica u jednom đeku...i ak oja sna prikinem samo rizu..ja to samo spojim i zalipim..i radit ce eli...???????????'SmijehIznenađen

naravno da neće jer su ti zice sve izolirane sa lakom jos pri proizvodnji. malo im ogrebes vrhove - recimo 2 cm od vrha sa necim ostrin (ne nozem i sl), brusni papir, četka za čelik itd.., e onda samo stavis vrhove na vrhove i zaljepiš al ne selotejpom nego izolir trakom. a kao drugo ja bih radije jednostavno stavio prekidać, pa samo deri, puno jednostavnije.

StUNter kaže...

pa stoo..ak oneznam..sto seresss koju picku materinu odma..samo pitamm..=?????

i samo da ti kazem morat ces pripazit na jezik, jer se zbog psovki ovdje kao i na vecini normalnih foruma odmah dobiva karton, ako ne i ban...

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
15 godina
neaktivan
Baotian tunning

okkk sve 5..al ak omozes obajniti kako da napravim na prekidac...moran iscupati rozu zicu i onda kako da napravim na prekidac...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice