Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 78.056
|
čitano: 14.008.829
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
stipee98 kaže...

Kako skinuti ovu crnu prljavstinu sa alu felge? Pretpostavljam da je to od kocnica

Preporuka za sonax extreme čistač naplataka, sad prije zime sam ga koristio za pranje alu felgi. Dobro našpricati i ostaviti mislim 5 min da djeluje, i prije ispiranja sam spužvom prošao malo između krakova.

Skinulo je barem 90% prljavštine dolje.

13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

1. kod renaulta, postoji sigurnosna sklopka koju potegnes ako ti el. rucna zablokira, ali onda sam citao da moras ici na ponovno stelanje rucne, tj nemozes vise koristiti rucnu nakon potezanja sklopke...evo ovako je kod mene:

Jel to sic tolko škripi il amortizeri?

13 godina
Auti - ultimativna tema

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
16 godina
Auti - ultimativna tema

Moguće je jedino ako su taj auto vozili više vozača u danu... npr 3 vozača po 8h dnevno

A Amerika je velika zemlja za vozit 

16 godina
Auti - ultimativna tema

hvala ljudi, stavio sam na kraju ATE plocice

iduci put cu morati mjenjati i diskove, a vjerojatno i celjust

izgleda da ce morati i novi aku ici, tesko pali kada je hladno, kada se motor ugrije pali normalno

edit: btw. koji/ciji su dobri i povoljni akomulatori? (mislim da je 100A ali moram jos provjeriti)

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2018 9:20 (ShadoW).
13 godina

Jel ima tko iskustva o nekoj prosječnoj gradskoj potrošnji za Ford Focusa II, 1.6 16V 100ks?

12 godina
protjeran
itomic009 kaže...

Jel ima tko iskustva o nekoj prosječnoj gradskoj potrošnji za Ford Focusa II, 1.6 16V 100ks?

Imao ga kum, cca 9 - 10 litara.

https://www.youtube.com/user/ddokmanic
11 godina
Auti - ultimativna tema

Koji bi razlog mogao biti crkavanja osiguraca od upaljaca ? Znaci svakih mjesec dana (nekad i 3 tjedna) se treba mjenjat taj osigurac i vec je postalo "dosadno"... pocelo je prije otprilike 2.5 mjeseca

13 godina
Auti - ultimativna tema

Vlaga mozda. 

13 godina
odjavljen
11 godina

Dashcam, ukljuceno je cijelo vrijeme (normalno, kad se auto ugasi odma i to ugasim, tj. izvadim iz upaljaca)

15 godina
moderator
ShadoW kaže...

edit: btw. koji/ciji su dobri i povoljni akomulatori? (mislim da je 100A ali moram jos provjeriti)

Uzmi Yuasa 5000

https://www.trgo-agencija.hr/catalogsearch/result/index/?product_list_order=price&q=+YUASA+5000&product_list_dir=asc

Mislim da tebi ide 5019, ali provjeri.

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
13 godina
odjavljen
hahhaajaads kaže...

Dashcam, ukljuceno je cijelo vrijeme (normalno, kad se auto ugasi odma i to ugasim, tj. izvadim iz upaljaca)

Kakav je fuse? Jesi pokušao s jačim(par A više)

15 godina
Dex.pwn kaže...
hahhaajaads kaže...

Osiguraci se NIKAD ne mijenjaju jacima jer instalacije nisu za to predvidene

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2018 20:50 (CroNk3r).
11 godina
Dex.pwn kaže...
hahhaajaads kaže...

Da jesam iako vjerovatno nisam smio zbog ovoga sto cro kaze, ali opet je ista stvar bila i sa tim osiguracem, ne znam dal imaju "marke" osiguraca pa da nisu ovi neki "kineski" (iako su kupljeni u auto gorica, znaci trebalo bi valjda bit oriđiđi)... a ak nije do toga onda je vjerovatno neka zica negdje probila... a taman sam jos mislio kupit neki fm transmitter ali na kraju cu prvo ovo morat rijesit pa onda sve ostalo 

13 godina
odjavljen
hahhaajaads kaže...
Dex.pwn kaže...
hahhaajaads kaže...

Da jesam iako vjerovatno nisam smio zbog ovoga sto cro kaze, ali opet je ista stvar bila i sa tim osiguracem, ne znam dal imaju "marke" osiguraca pa da nisu ovi neki "kineski" (iako su kupljeni u auto gorica, znaci trebalo bi valjda bit oriđiđi)... a ak nije do toga onda je vjerovatno neka zica negdje probila... a taman sam jos mislio kupit neki fm transmitter ali na kraju cu prvo ovo morat rijesit pa onda sve ostalo 

Pokušaj vidit dal imaš negdje kratki spoj ili takav oblik nečega.

Ili jednostavno izmjeti amperažu kroz upaljač(s trošilom poznatog otpora)

15 godina
Auti - ultimativna tema

Ako netko ima problema sa strujom imam provjerenu metodu kako popraviti vecinu problema.

Potreban vam je multimetar.

Znaci uzmete multimetar u ruke i cim krenete raditi mjerenja kako bi napravili analizu problema sve proradi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2018 21:22 (CroNk3r).
15 godina
CroNk3r kaže...

Ako netko ima problema sa strujom imam provjerenu metodu kako popraviti vecinu problema.

Potreban vam je multimetar.

Znaci uzmete multimetar u ruke i cim krenete raditi mjerenja kako bi napravili analizu problema sve proradi.

Sta sam sve sa njim napravio uff. Tko ga je izmislio mozemo biti sretni sto ga imamo.

Dosli retrovizori. Sutra igranje.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Kanta za smeće kao blatobran... weight reduction ftw

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2018 22:27 (1BIT).
13 godina
Auti - ultimativna tema

Land Rover Trabant Edition

16 godina
XXX-Man kaže...
ShadoW kaže...

Uzmi Yuasa 5000

https://www.trgo-agencija.hr/catalogsearch/result/index/?product_list_order=price&q=+YUASA+5000&product_list_dir=asc

Mislim da tebi ide 5019, ali provjeri.

Bas sam uzeo navedeni prosli tjedan. 

Vrti V6 tdi ko lud 😂

Uzeo ga prvenstveno zbog 4.g garancije. mislim da nitko drugi ne daje toliko.. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2018 10:39 (andreas11).
13 godina
odjavljen
Da je obojao ne bi se ni skužilo 😂
13 godina
Auti - ultimativna tema

Ovo sa crvenom strelicom označeno je vanos?

Taj neki kao zubčnik?ono iza je bregasta ako dobro razumijem?

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
11 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Pozdrav, jel netko spajao zadnje zvučnike na noviji sony radio (u zadnjim vratima je 4 zvučnika tvorničkih. 2 tweetera i 2 normalni) na Audiju 80 B4 avant? jer konektori na radionu i od zvučnika ne pašu jedan u drugoga to jest oba dva su isti, izgledaju kao ženski činč (ako to ima smisla),  nisam nikad spajao te stvari. Kad sam ga izvadio van sam zaboravio poslikat a dosta teško ide van. Od prednjih zvučnika paše normalno

13 godina

To je Vanos. Sta sa time? 

15 godina
Mate15SLC kaže...

Pozdrav, jel netko spajao zadnje zvučnike na noviji sony radio (u zadnjim vratima je 4 zvučnika tvorničkih. 2 tweetera i 2 normalni) na Audiju 80 B4 avant? jer konektori na radionu i od zvučnika ne pašu jedan u drugoga to jest oba dva su isti, izgledaju kao ženski činč (ako to ima smisla),  nisam nikad spajao te stvari. Kad sam ga izvadio van sam zaboravio poslikat a dosta teško ide van. Od prednjih zvučnika paše normalno

Na radiu postoje sheme na kojima pisu i boje zica.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2018 15:39 (CroNk3r).
13 godina
toma20 kaže...

dali je netko imao priliku voziti clio 2007 rs?

Imao sam ja, ali 2008. godiste. Sto te zanima?

10 godina
gamer34 kaže...
toma20 kaže...

dali je netko imao priliku voziti clio 2007 rs?

Imao sam ja, ali 2008. godiste. Sto te zanima?

jesi li imao kakvih tezih kvarova na njemu? 

15 godina
sstrmi kaže...

Ovo sa crvenom strelicom označeno je vanos?

Taj neki kao zubčnik?ono iza je bregasta ako dobro razumijem?

Vanos ti se zove cijeli taj sistem, a na slici je skinuta kapa s zupcanikom koji "povezuje"bregaste 

#fsb
14 godina
Auti - ultimativna tema

Pitanjce.
Kakve su mi mogućnosti, kada mi se netko parkira u dvorište (privatni posjed) usred noći i to tako da teško ili nikako ne mogu normalno izaći iz dvorišta?

Zvati policiju, bušiti gume?

Ništa ne ostavljam nezavrš
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice