a jebaj ga, to je amerčka kvaliteta, X3 je bio kvalitetan u prvoj generaciji kad ga je radila Magna-Steyr...
ode proizvodnja preko bare i sve u kukuruz...
a jebaj ga, to je amerčka kvaliteta, X3 je bio kvalitetan u prvoj generaciji kad ga je radila Magna-Steyr...
ode proizvodnja preko bare i sve u kukuruz...
a kakvo vam je zdravlje baterije na tim hibridima nakon 3-5 godina
jer ja i nisam bas cuo najbolje stvari
Po svemu bi trebali biti pouzdani. Ja sam dosta proučavao prije nego sam ga uzeo.
Imaš 10 godina garancije na bateriju, a po forumima i redditima sam čitao da ljudi rade po 300 000 sa istom baterijom (taksisti). Zapravo rade po 200 000k samo sa izmjenom ulja i filtera, bez ikakvih drugih kvarova.
Nova origigi baterija je nešto poviše 1500€ tako da nije strašno. To se uštedi na gorivu i ostalim potrošnim materijalima koje ne mijenjaš...
Ja na bateriji mogu proći cca 7-8 km samo na struju pri vožnji 50km/h
Gledao sam na autoscoutu 1.8 corollu sa 20-40k km po 22-24k € ne znam koliko se isplati uzeti kad se uzme u obzir uvoz. Ali nekako najviše naginjem ka njoj ili recimo situacija da uzmem novu u salonu u slo i dovučem ovdje.
Od nabrojanog si izdvojio Toyotu kao nekvalitetnu? Koji bi bili argumenti/problemi?
Nisam Toyota fanboy, ali razmišljam o kupnji Corolle, pa me zanima koje to potencijalne probleme imaju.
Nismo se razumjeli, Toyotu sam istaknuo kao dobar izbor u danasnje vrijeme nekvalitete, tj. pada kvalitete kod više manje svih.