eo ti ideja za kickstarter: načini uređaj za cd-utor na kućištu računala u koji se samo ubaci vhs, a ostalo stroj sam obavi.
Kako prebaciti snimke iz vhs kazeta na racunalo?
- poruka: 40
- |
- čitano: 53.964
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
sada sam pokušao kako si rekao video zapis se snimio sa vhs kazeta na kompjuter i vidio sam sve je snimleno mislim da je spremito u biblioteku ugasio sam program sa kojim sam to radio to jest Cyber link12 i sada više nema tog video zapisa i primetio sam da nema niti biblioteke na mom kompjuteru pa mi se čini da je tu neki drugi problem neznam zašto nema biblioteke jer mislim da taj program baš tamo sprema video zapis
evo mene opet snimio sam video zapis sa vhs kasete preko programa--cyber link i video zapis se nalazi na njemu kako dalje da prebacim na document da mogu dalje na cd ili usb jer sam automacki neče video zapis ostaje na njemu molio bi za pomoć
sada sam pokušao kako si rekao video zapis se snimio sa vhs kazeta na kompjuter i vidio sam sve je snimleno mislim da je spremito u biblioteku ugasio sam program sa kojim sam to radio to jest Cyber link12 i sada više nema tog video zapisa i primetio sam da nema niti biblioteke na mom kompjuteru pa mi se čini da je tu neki drugi problem neznam zašto nema biblioteke jer mislim da taj program baš tamo sprema video zapis
Ako se ne varam govoriš o programu Cyberlink Power Director ?
U opcijama možeš pronaći gdje ti sprema Capture file sa VHS? kazete. Program je all-in-one sustav i osim capture podržava i uređivanje videa i konverziju u x različitih formata.
Kada ga otvoriš, kreira se projekt i sve što skineš sa VHS-a ti se pojavi u media library programa. Ako ne spremiš projekt, onda pri ponovnom otvaranju nemaš ništa u media library ali bi trebao već spremljen materijal imati negdje na disku.
Za snimanje na DVD, prvo capture materijal spustiš na storyboard i onda imaš opciju na alatnoj traci da autoriraš DVD. Pogledaj sličicu u prilogu (skinuo sam s interneta, jer ja imam verziju 15, malko se razlikuje ali nemam pristup do svojeg kompa sada)
moj je program cyber link 12 power direkt sličan je tvome desno dolje piše gdje želim spremiti video zapis danas sam se malo pomučio video zapis nađem na documenti/cyber link dali če on dale to sam prebacivati neznam uglavnom danas sam uspio videču kroz par dana kako če to fukcionirati za sada ti puno hvala
moj je program cyber link 12 power direkt sličan je tvome desno dolje piše gdje želim spremiti video zapis danas sam se malo pomučio video zapis nađem na documenti/cyber link dali če on dale to sam prebacivati neznam uglavnom danas sam uspio videču kroz par dana kako če to fukcionirati za sada ti puno hvala
Ti mora da izluđuješ svoje ukućane.
Ti mora da izluđuješ svoje ukućane.
Ukućane više - manje, ali tebe definitivno.
:P
sve sam kupio što mi treba za prebaciti snimke sa video rekordera na kompjuter sve sam to spojio i video zapis se snima kad je završio traži me daljnu obradu pa sam i to kliknuo, stavio sam da mi bude u dokumenti , kad je završio video zapis ne mogu nači nigdje dali se nalazi u programu sa kojim ga pretvaram pa ga ja neznam otvoriti molio bi za pomoć
Probaj u C:/Program Files (x86) pronaći program kojim si prebacivao snimke s videorekordera na PC, kad ga pronađeš, otvori njegovu mapu i vidi ima li u njoj datoteka u kojoj je spremljeno ono šta si prebacivao.
Tema je starija al dobro. Onda bolje je kupiti TV karticu nego ovo?
http://pcchip.hr/helpdesk/kako-prebaciti-vhs-kazetu-na-racunalo/
Ovisi za kakvu cijenu možeš nabavit, a i ako ti tv kartica treba i inače onda uzmi nju.
Ja sam kod frenda koristio onaj Easycap (USB, cca. 10€, ima i na njuškalu za sličnu cijenu) i ok je.
Ali kažem, ak ti treba tv kartica onda uzmi nju definitivno.