Harman Kardon AVR 365

poruka: 6
|
čitano: 2.707
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Harman Kardon AVR 365

Molim misljenje o ovom AV receiveru?

Isplati li se uzeti taj AV ili predlazete nesto bolje u toj cjenovnoj klasi (ca. 5-5.5k)?

Koje su mu prednosti odnosno nedostaci pred slicnima uredajima?

hdmi, dlna te ethernet mreza su mi bitni. te svakako surround. dvozonski, internet radio mozda...

Uglavnom nesto sto i kroz nekoliko godina tehnologija nece pregaziti samo tako...

http://sites.google.com/site/erefhome/
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.12.2012 18:32 (ZeljkoF1).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Harman Kardon AVR 365

Uzeh nešto slično prije nekoliko godina i tehnologija ga je pregazila za par mjeseci {#} Svejedno, da opet kupujem receiver, HK bi mi bio prvi izbor.

Ako namjeravaš spojiti subwoofer, provjeri u manualu podržava li redirekciju basova za ulaze koje ćeš koristiti - moj model naime, iz nedokučivih razloga, podržava samo za neke.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Harman Kardon AVR 365

Ja već sigurno preko 6 godina imam AVR 230 i imam samo riječi hvale za njega i opčenito za H/K recivere i stereo pojačala,s njim sam lagano ušao u audiofilske vode.Kad se jedan put navikneš na njega teško ti drugi reciveri idu pod ruku.Pošto sam u audio svijetu već nekih 10-ak godina dosta sam puta setapirao razna kučna kina s raznim drugim prizvođaćima recivera,i nijedan se nemože usporedit s H/K.Čak sam razmišljao napravit upgrade na AVR 365 ali izgleda da će AVR 460 nasljedit legendarnu 230-eku!(povoljnija cijena u Media Audia,akcija)

Po meni veliki minus je što nema preout za stereo amp, naravno ako ga želiš u budućnosti koristit u kombinaciji s stereo pojačalom !

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Harman Kardon AVR 365

Zahvaljujem na korisnim komentarima...

Moja daljnja razmišljanja:

Mislim da nemam namjeru to spajati sa nekim dodatnim pojacalom.

Što se tiće 365 modela, taj mi je stvarno zapeo za oko no definitivno mislim upogoniti i suround, i blu ray i tak to. pravo malo kucno kino (sa 3D). Moze li on vrtiti full 3D ili samo ako je sa BLu Ray diska (1.4a)?

Ono sto vidim da fali na njemu je internet radio a to bi mi stvarno bilo vrhunski kad bi to jos imao :/

Sto mislite o modelu AVR 270? Bolji ili losiji od 365?

Sto se tiče audio kvalitete mislim da su isti no po pitanju mrežne tehnologije i videa taj model ima puno bolju (moderniju) mrežnu tehnologiju podržan? Ili ne? DLNA koji i ovako i onako i sada koristim i fino dođe imati neki media server prisutan kroz sve moguće uređaje :)

http://sites.google.com/site/erefhome/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Harman Kardon AVR 365

Sve u svezigled 3D-a radi na svim receiverima, s iznimkom PC igara na 120Hz, te zahtjevaju dual-link DVI propusnost (HDMI 1.4a konekcije su single link). Za konkretne modele ne znam, trenutno nemam potrebu/želju za nekim naprednijim funkcijama pa mi se oba čine podjednako dobra...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Harman Kardon AVR 365

Nemoj gledati što receiver ima od najnovijih tehnologija već kako zvuči. Tehnologije dolaze i prolaze ali zvuk ostaje. :) Uzmeš nekakav pristojan media player i spojiš ga na receiver i to je to. Sa HK teško možeš pogriješiti što se tiče receivera.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice