Crko daljinski :/

poruka: 5
|
čitano: 1.132
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Dalkem imam onaj s*anjasti Vivax Imago K-430 DVD i gle čuda danas je usred gledanja Red Dwarfa crko daljinski. {#}

Baterije nisu jer sam stavila nove i ne šljaka. Garancija ošla prije 2 mjeseca {#} Jel ima gdje za kupit zamjenski daljinski ili univerzalni daljinski koji bi radio na Vivaxu il da odem u M SAN i naguram im taj dvd u određeni tjelesni otvor {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Crko daljinski :/

Pogledaj u Chipoteci ili Elmatisu.

A u ovom daljinskom je vjerojatno neki bezvezan kvar, možda se samo neki element odspojio uslijed velike kvalitete :)

KaeR
12 godina
neaktivan
KaeR kaže...

Pogledaj u Chipoteci ili Elmatisu.

A u ovom daljinskom je vjerojatno neki bezvezan kvar, možda se samo neki element odspojio uslijed velike kvalitete :)

I ja sam to mislila, otvorila sam ga al se čak nema šta ni odspojit {#} Cijeli daljinski ima samo štampanu ploču i gumu s brojevima, a plastika je tak kvalitetna da se više neda ni čvrsto sastavit {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
15 godina

imaš univerzalni daljinski cca 70kn i mirna si, bilo bi dobro da imaš opciju vratiti uređaj ako ne šljaka

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Da, kvaliteta... provjri klima li se slučajno ledica na vrhu pločice, imao sam takav slučaj s vivax daljinskim, samo je trebalo ponovo zalemiti.

KaeR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice