Cassette Adapter for iPod

poruka: 5
|
čitano: 2.868
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

LoL! Jeste vidjeli ovo?! Kak se netko uopce sjeti tako nest napravit!? Ludilo! Eto osjeco sam potrebu da to podjelim s vama, ako nekom treba!

LINK:

http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=153161

Za one koji nisu shvatili, ovo se koristi na sljedeci nacin: Kabel se utakne u iPod ili neki drugi MP3 player, a ta "kazeta" se stavi u uredjaj koji ima utor za kazetu (stariji radiji...). Kad se s iPoda pusti glazba ona svira na tom uredjaju u koji ste stavili tu "kazetu".LOL

Bolje ispast budala nego iz aviona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima ovakvih stvari od Hama Centra za duplo manje para, imam dvije takve.  

Jako dobro dođe za stari prijenosni radio koji ne svira mp3ce.  Savršeno za izlete, roštiljade i ostale aktivnosti u prirodi :)

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cassette Adapter for iPod

I u chipoteci za jos manje para... takve "kazete" postoje vec godinama...

17 godina
neaktivan
RE: Cassette Adapter for iPod

Kupio sam ja i mogu reci da nije kompatibilno sa mojim kazicem (zadnja serija Sony autoradia sa kazetofonom).Jednostavno zbog softvera ili mehanike samog kazetofona ponasa se kao da je primjerice pukla vrpca te se sam ugasi.Dok mi to primjerice radi bez problema na Sony GP7 Mp3 liniji.Eto toliko vjerujem da radi na manje sofisticiranim kazičima.

17 godina
neaktivan

To već dugo postoji... Da imam potrebu, već bih odavno kupio, al šta će mi, kad muziku slušam na kompu, ili u autu prek mp3-a... Prije par godina, to je bila odlična stvarčica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice