Winamp

poruka: 10
|
čitano: 4.793
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Winamp

E ljudi ja kad igram igrice slušam muziku je znate kako da muziku s winampa prebacim samo na zvučnike sa monitora a igru samo na 5.1 zvučnike koje posjedujem(logitech)?

plz netko???

Hakiranje je umjetnost a ne zločinDa se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 21:04 (Hrvoje.com).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Winamp

kupi još jednu zvučnu ;)

17 godina
neaktivan
Winamp

Mislim da je to nemoguće, čak i sa dvije zvučne zato što zvučna šalje jedan signal u kojem su svi zvukovi pomiješani.

A da imaš dvije zvučne svejedno ne možeš odabrati da ti zvuk iz Winampa obrađuje jedna, a zvuk iz igrice druga zvučna.

Dakle, ja mislim da je to nemoguće...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

dapace, moguce je! Imao sam dvije zvucne i cak mi ne neko vrijeme bilo to jako zanimljivo jer sam muziku i filmove slusao preko velikih zvucnika, a windowse i sve ostale zvukove sam pustao na male zvucnike.
Uglavnom, u winampu se pod Out (izlazni hardveraj) odabere jednostavno druga zvucna, tj ona koja nije primarna u windowzima. Winamp po osnovnim postavkama drzi primarnu, tj onu koju i win.
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
17 godina
neaktivan
pixelatem kaže...
i_rambo_plache kaže...

dapace, moguce je! Imao sam dvije zvucne i cak mi ne neko vrijeme bilo to jako zanimljivo jer sam muziku i filmove slusao preko velikih zvucnika, a windowse i sve ostale zvukove sam pustao na male zvucnike.
Uglavnom, u winampu se pod Out (izlazni hardveraj) odabere jednostavno druga zvucna, tj ona koja nije primarna u windowzima. Winamp po osnovnim postavkama drzi primarnu, tj onu koju i win.
 Gle čuda, moguće je... Zanimljiva je Winamp stvarca...

Desni klik -> Options -> Preferences -> Output -> Nullsoft DirectSound Output -> Configure -> Device -> odabere se druga zvučna...

Forica... Cool
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
 Gle čuda, moguće je... Zanimljiva je Winamp stvarca...

Desni klik -> Options -> Preferences -> Output -> Nullsoft DirectSound Output -> Configure -> Device -> odabere se druga zvučna...

Forica... Cool

hehe,
samo ne koristim winamp vise, pa nisam covjeku mogao dati putanju, ali tako to ide.
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
16 godina
neaktivan
Winamp

ali muzika s monitora nije povezana posebnim putem nego običnim dvi

Hakiranje je umjetnost a ne zločinDa se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hrvoje.com kaže...

ali muzika s monitora nije povezana posebnim putem nego običnim dvi

? misliš DVI- video kablom?, nema veze sa zvukom.

-može s dvije zvučne (već objašnjeno) i nema veze s (logitech?) zvučnicima. Ili USB zvučnici, njima netreba zvučna...

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
16 godina
neaktivan

ok thx nisu usb zvučnici

znači trebo bi kupit još jednu zvučnu

17 godina
Winamp

To može biti napravljeno i sa samo jednom zvučnom karticom, ukoliko ona podržava multiple streaming. Moja integrirana zvučna kartica koristi Realtekov ALC889 codec koji ima tu mogućnost. (The ALC889 provides ten DAC channels that simultaneously support 7.1 sound playback, plus 2 channels of independent stereo sound output (multiple streaming) through the front panel stereo outputs.)

U Realtek HD Audio Manageru pod Device advanced settings odaberem   "Make front and rear output devices playback two different audio streams simultaneously" i tada mi Vista pokazuje zasebno prednji izlaz (slušalice), a zasebno stražnji izlaz (zvučnike).

Potom u Windows Media Playeru pod Tools->Options-> Devices->Speakers->Sound playback->Select the audio device odaberem želim li zvučnike ili slušalice.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice