E ljudi ja kad igram igrice slušam muziku je znate kako da muziku s winampa prebacim samo na zvučnike sa monitora a igru samo na 5.1 zvučnike koje posjedujem(logitech)?
plz netko???
E ljudi ja kad igram igrice slušam muziku je znate kako da muziku s winampa prebacim samo na zvučnike sa monitora a igru samo na 5.1 zvučnike koje posjedujem(logitech)?
plz netko???
kupi još jednu zvučnu ;)
Mislim da je to nemoguće, čak i sa dvije zvučne zato što zvučna šalje jedan signal u kojem su svi zvukovi pomiješani.
A da imaš dvije zvučne svejedno ne možeš odabrati da ti zvuk iz Winampa obrađuje jedna, a zvuk iz igrice druga zvučna.
Dakle, ja mislim da je to nemoguće...
ali muzika s monitora nije povezana posebnim putem nego običnim dvi
ali muzika s monitora nije povezana posebnim putem nego običnim dvi
ok thx nisu usb zvučnici
znači trebo bi kupit još jednu zvučnu
To može biti napravljeno i sa samo jednom zvučnom karticom, ukoliko ona podržava multiple streaming. Moja integrirana zvučna kartica koristi Realtekov ALC889 codec koji ima tu mogućnost. (The ALC889 provides ten DAC channels that simultaneously support 7.1 sound playback, plus 2 channels of independent stereo sound output (multiple streaming) through the front panel stereo outputs.)
U Realtek HD Audio Manageru pod Device advanced settings odaberem "Make front and rear output devices playback two different audio streams simultaneously" i tada mi Vista pokazuje zasebno prednji izlaz (slušalice), a zasebno stražnji izlaz (zvučnike).
Potom u Windows Media Playeru pod Tools->Options-> Devices->Speakers->Sound playback->Select the audio device odaberem želim li zvučnike ili slušalice.