Imam jedan problem koji mi se ponavlja vec neko vrijeme. Skinem subtitle, stavim na film, a on ne valja. Stavim ga u Subtitle Workshop 4 te podesim tako da se sve poklapa fino. Sve bude u redu, pa jos jednom preskocim par puta film da vidim jel se sve poklapa, pa zatim spremim subtitle i pomislim da je to to. Međutim kada otvorim svoj GOM Player koji mi služi za gledanje filmova i pokrenem taj film sa tim dobro namještenim prijevodom, on ne valja te se brzo gube rečenice ili se uopće ne pojavljuje.
Također sam primjetio da kada otvorim Subtitle Workshop 4 i kada namještam subtitle ispod njega se nalazi još jedan prijevod koji ne mogu kontrolirati i danas sam vidio da kada pokrenem film u GOM playeru on mi ne stavi zapravo taj prijevod koji sam ja prepravio nego taj koji se vidi u pozadini (ispod) pravog prijevoda u Subtitle Workshopu 4.
Nadam se da ste shvatili o čemu se radi. Ispričavam se ako je malo zakomplicirano, ali zaista je čudno. Molio bih vas bez komentara da promijenim player koji koristim jer ne želim promijeniti player. Ako znate u čemu je štos molim Vas pomagajte. Zahvaljujem svima unaprijed!