Problem s titlovima

poruka: 13
|
čitano: 3.553
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s titlovima

Od frenda sam skopirao Fast and furious 4 i na divx-titlovima našao brdo titlova, ali ni jedan ne radi. Svaki sam preimenovao da ima ima isti naziv kao i film + ekstenzija .srt. Help.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s titlovima
U kojem ga playeru pališ?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem s titlovima

daj mi mail i ja sam imao taj problem s dvixom i našao jedan od 200 odgovarajučih titlova zato daj mail

EDIT: nisam videv da nemožeš pokrenuti. evo ovako prvo pokreni film pa titlove povuci u ekran playera. ako ne radi skini GOM Player pa če raditi.

Sk8er Boi
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.8.2009 22:57 (filip avril_fan).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s titlovima

Kako to misliš,nijedan ne radi?Ako misliš da tekst nije sinkroniziran sa filmom,onda ti je to do titla koji nije napravljen za tu verziju filma.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s titlovima
filip avril_fan kaže...

daj mi mail i ja sam imao taj problem s dvixom i našao jedan od 200 odgovarajučih titlova zato daj mail

EDIT: nisam videv da nemožeš pokrenuti. evo ovako prvo pokreni film pa titlove povuci u ekran playera. ako ne radi skini GOM Player pa če raditi.

i ja koristim GOM player, skini ga, najbolji je

a onda sam se probudio...
16 godina
neaktivan
Problem s titlovima

Probao sam s Gom playerom i radi, ali mi se titlovi u nekom dijelu razilaze sa govorom. Probao sam pomaknuti titl, ali mi onda na početku filma titl kasni

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s titlovima
Skini su Subtitle edit pa uredi titl s tim ili jednostavno skini drugi titl :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s titlovima

jeli imas instaliran VobSub, ako nemas skini ga, i onda ce ti i u wmp-u bit titlovi, a ako ti se malo razilazi skini neki drugi bari ima

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s titlovima

Skini besplatni Subtitle Workshop i u njemu si podesi titlove, imaš ovdje već objašnjeno, prvo vidi koliki ti je FPS u kojem se prikazuju i onda sinkroniziraj ako je potrebno, klikni save kad si gotov.

Odabir FPS-a Odabir FPS-a
Sinkronizcija sa prvom i zadnjom izgovorenom rečenicom Sinkronizcija sa prvom i zadnjom izgovorenom rečenicom
A man will rise, a man will fall, from the sheer face of love, like a fly from a wall, it's no secret at all.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem s titlovima

imam jedan problem...skinul sam cjelu sezonu serije i ubacim titlove u folder i sloze se ili ispod ili iznad serija...a prije par dana svaki titl je bil ispod svake serije...jer zna ko kak se da to slozit kak je bilo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem s titlovima

Desni klik/Raporedi ikone po -Nazivu, i PC će složiti titlove uz epizode ako imaju isto ime. Ali složenost nema veze kod reprodukcije.

13 godina
neaktivan

ma probal sam al nece ni tak...ak onda nisu slozene moram stalno ih stavljati

15 godina
neaktivan

Ako neće, onda se imena titlova ne poklapaju sa imenima epizoda. Prepraviti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice