Od frenda sam skopirao Fast and furious 4 i na divx-titlovima našao brdo titlova, ali ni jedan ne radi. Svaki sam preimenovao da ima ima isti naziv kao i film + ekstenzija .srt. Help.
Problem s titlovima
- poruka: 13
- |
- čitano: 3.553
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
daj mi mail i ja sam imao taj problem s dvixom i našao jedan od 200 odgovarajučih titlova zato daj mail
EDIT: nisam videv da nemožeš pokrenuti. evo ovako prvo pokreni film pa titlove povuci u ekran playera. ako ne radi skini GOM Player pa če raditi.
Kako to misliš,nijedan ne radi?Ako misliš da tekst nije sinkroniziran sa filmom,onda ti je to do titla koji nije napravljen za tu verziju filma.
daj mi mail i ja sam imao taj problem s dvixom i našao jedan od 200 odgovarajučih titlova zato daj mail
EDIT: nisam videv da nemožeš pokrenuti. evo ovako prvo pokreni film pa titlove povuci u ekran playera. ako ne radi skini GOM Player pa če raditi.
i ja koristim GOM player, skini ga, najbolji je
Probao sam s Gom playerom i radi, ali mi se titlovi u nekom dijelu razilaze sa govorom. Probao sam pomaknuti titl, ali mi onda na početku filma titl kasni
Skini besplatni Subtitle Workshop i u njemu si podesi titlove, imaš ovdje već objašnjeno, prvo vidi koliki ti je FPS u kojem se prikazuju i onda sinkroniziraj ako je potrebno, klikni save kad si gotov.
imam jedan problem...skinul sam cjelu sezonu serije i ubacim titlove u folder i sloze se ili ispod ili iznad serija...a prije par dana svaki titl je bil ispod svake serije...jer zna ko kak se da to slozit kak je bilo?
Desni klik/Raporedi ikone po -Nazivu, i PC će složiti titlove uz epizode ako imaju isto ime. Ali složenost nema veze kod reprodukcije.
ma probal sam al nece ni tak...ak onda nisu slozene moram stalno ih stavljati
Ako neće, onda se imena titlova ne poklapaju sa imenima epizoda. Prepraviti.