Pozdrav svima , hteo sam da pitam koji je po vama najbolji program za snimanje desktopa, ali u HD formatu , tj da snimci budu kvalitetni, a takodje da se moze snimati i zvuk?
hvala u napred
Najbolji program za snimanje desktopa
- poruka: 14
- |
- čitano: 24.491
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.techsmith.com/camtasia/ ovaj je po meni best
Pozdrav svima , hteo sam da pitam koji je po vama najbolji program za snimanje desktopa, ali u HD formatu , tj da snimci budu kvalitetni, a takodje da se moze snimati i zvuk?
hvala u napred
Kupi si neku HD kameru...i snimaj..
hvala u napred
Da snimam desktop sa kamerom? :D Mislim da to niko tako ne radi ://// hehehheheheh
hvala u napred
Da snimam desktop sa kamerom? :D Mislim da to niko tako ne radi ://// hehehheheheh
Hahahahahhaha ma šalim se...
hvala u napred
Hahahahahhaha ma šalim se...
Pretpostavio sam :P :D hhehe dobra fora
Mislim da si u pravu ;)))) Hvala :D
http://www.techsmith.com/camtasia/ ovaj je po meni best
Svaka cast stvarno je super :D :D

River Past Screen Recorder Pro
A kaj je sa FastStone Capture, njega niko nije spomenul Camtasia Studio je odlican da no velik program od 170mb i sa hrpom opcija koje treba znat iskoristit itekak.
FastStone Capture instalacija nema nit 2mb, uz klasicno fotkanje Desktopa znaci ekranja u JPG on snima i video u rasponu od 5-20fps-a ovisi kak za koju namjenu. To se sve moze podesit normalno po zelji u Options, video snima u WMV 9 formatu u tri razine kvalitete BEST opcija je najviša kaj drugo. Usput treba naglasit da snima zvuk s ugrađenog mikrofona, na kompu ak se ta opcija izabere prije Video snimanja desktopa ili ekrana. Uglavnom to je vrlo jednostavan mali program, s kojim svako moze radit bez frke itekak nakon malo privikavanja to sa vecinom drugih slicnih programa uopce nije slučaj.
znači tražim neki program koji bi mi snimao zaslon jel želim pravit tutoriale i stavljat ih na youtube. normalno da podržava snimanje glasa put mikrofona.
što jednostavniji to bolji. i da je kvaliteta dobra. radim u autocadu pa da se sve vidi.
znači tražim neki program koji bi mi snimao zaslon jel želim pravit tutoriale i stavljat ih na youtube. normalno da podržava snimanje glasa put mikrofona.
što jednostavniji to bolji. i da je kvaliteta dobra. radim u autocadu pa da se sve vidi.
Mirillis Action! ti je najbolji, snima i igre i desktop, ima lijepo sučelje i ugrađen render, odlično je što ne upropasti FPS toliko kao drugi programi.