Treba mi neki converter za ipad2 za konvertiranje videa i da mogu i titlove staviti u film...
Probao sam Ultra video converter ali mi nije dobar!
HVALA UNAPRIJED
Treba mi neki converter za ipad2 za konvertiranje videa i da mogu i titlove staviti u film...
Probao sam Ultra video converter ali mi nije dobar!
HVALA UNAPRIJED
Zanima me ista stvar pa ako si našao rješenje molim da ga napišeš. Ja sam probao movies2iphone ali ne funcionira.
Probaj s formatfactory ja ga osobno koristim i zadovoljan sam.
Mogu li se sa njime stavit titlovi?
Mogu li se sa njime stavit titlovi?
Da.
nije bas ono sto trazis, ali nije ni daleko: AirVideo
skines ga s appstorea (da, moras platiti - ali vjeruj mi - osim windowsa 7 ovo je jedini software koji sam ikada platio jer zaista vrijedi!!!) instaliras malu aplikaciju na PC i ucitas staze do divxa
na ipadu/iphoneu startas airvideo, nadjes svoj pc na mrezi (obicno automatski), odaberes folder i film i stream pocinje
ako na pc-u u istom subfolderu "subs" imas titlove - program ih ljepi na film ...
ja tu kombinaciju obozavam - ne moram filat ipad s filmovima, ukljucim gasenje za 3h na pc-u, odem u krevet s ipadom i to je to :)
Zgodna aplikacija, hvala na informaciji ali moja je namjera da film stavim na iPad jer idem na put
pa mi PC neće biti pri ruci. Evo traje konverzija filma sa FF-om pa ću isprobati rade li titlovi.
Evo prebacio sam film u mp4 sa FF-om, titlovi rade ali nema hrvatskih dijakritičkih znakova.