Jel zna neko neki dobar program za uredivanje ID3 zapisa od MP3-ca.
Vazno mi je da mogu promjeniti vise zapisa od jednom.
Molim odgovor sto brze - hitno je!!!
Ruski TagScanner (link) je prilično jednostavan i dobar... Jedna napomena; probaj nać verziju 4.7, verzija 5.x mi je malo zbunjujuća (valjda zato jer sam dugo koristil prijašnju) i ne zapisuje ID3 na način da je u svim playerima raspoznatljiv (zasada mi samo Media Player Classic javlja čudne znakove umjesto ID3, Winamp 2.9x i Zoom Player ih normalno čitaju). Druga prednost 5.x verzije je podrška za tagove u WMA i FLAC formatima.
Probaj Abander TagControl - nije freeware
Mogu li se s tim ruskim tagskenerom uredivati tagovi na vise datoteka odjednom?
http://www.xdlab.ru/en/index.htm
Probaj Zortam MP3 Media Studio - vjerojatno ponajbolji freeware ID3 editor - nećeš požaliti...
Probaj Zortam MP3 Media Studio - vjerojatno ponajbolji freeware ID3 editor - nećeš požaliti...
A jel ima neki koji ce mi automatski skinut to sve s interneta ako hocu?
Hocu li moci to sve vidjeti na svom iPod Touchu ili za iPod moram to sve urediti sa iTunesima?
Tagovi su tagovi, gleda ih ti u WMP, Winampu ili iTunesima, Zortam također ima opciju automatskog tagiranja s interneta (Zortam AutoTag) !
Koristim Tag&Rename, mozes izvlacit tagove iz imena datoteka, i obrnuto, radit imena datoteka iz tagova. Skidat tagove s neta, itd, itd. Imam ovecu glazbenu kolekciju, i ovaj programcic mi je stvarno ustedio sate i sate.
E ljudi jel zna neko neki program koji ce mi automatski skinut s neta i stavit lyrics tagove ne mp3 ako imam ispunjena polja title (ime pjesme) i autor (pjevač). Imam preko 1000 pjesama za koje mi to treba pa mi se stvarno neda to radit manualno, jednu po jednu.
Znaci treba mi nesto u cem cu ja oznacit sve pjesme koje hocu, nesto pritisnut i da on onda svaku pjesmu procita ime i autora, skine s neta rijeci pjesme i stavlja ih u ID3 zapis.
MOLIM POMOC!!!
E ljudi jel zna neko neki program koji ce mi automatski skinut s neta i stavit lyrics tagove ne mp3 ako imam ispunjena polja title (ime pjesme) i autor (pjevač). Imam preko 1000 pjesama za koje mi to treba pa mi se stvarno neda to radit manualno, jednu po jednu.
Znaci treba mi nesto u cem cu ja oznacit sve pjesme koje hocu, nesto pritisnut i da on onda svaku pjesmu procita ime i autora, skine s neta rijeci pjesme i stavlja ih u ID3 zapis.
MOLIM POMOC!!!
automatsko liriciranje zaboravi. za sve ostalo tag&rename. bez tog alata ne mogu već dugo vremena. Jako mi je bitno uređivanje tagova zbog ipoda i svih onih librarija koje današnji playeri posjeduju, i samog kategoriziranja album - artist - title - year.... Tag& Rename ima izvrsnu opciju kupljenja podataka sa više amazona, što meni osobno dosta odgovara jer pjesme uglavnom skupljam u formatu albuma, tako da mi jednostavan search pronalazi i artista i pjesme , čak i komentare i, u zadnje vrijeme dosta važan cover art, standardiziran na 300*300 ili 500*500. plus što može tagirat svaki format koji se danas da pronaći, meni od toga najvažniji flac i mp3.
za lyricse ionako je nezamjenjiv evillyrics.
Aha, ispricavam se. Ispustio sam kljucnu rijeci lyrics, mislio sam da covjek pita samo za taggove. Dario ti je vise nego dobro odgovorio, takoder koristim ta 2 programa.
Ma da meni je problem jer imam ispunjena sva ostala polja u tagovima osim lyricsa pa sam mislio dal ima nesto al dobro...
Ajd ak neko jos zna sam nek napise!
vidim da je tema malo zastarila ali mene ipak zanima isto...dakle,
treba mi neki dobar program, po mogućnosti freeware, da će mi skinuti sve potrebno s neta kako bi mi recimo za last.fm scrobbler lijepo pisalo ime ko svira, ista stvar je i sa ipodom :D ali volio bio da mi to net radi, pošto nemam puno vremena, također me zanima ovo za lyricse jer nije loše ako stavim ikad karaokke :D fala unaprijed
daj pomozite ljudi !! :D
da li može hvatati info s neta?
da. Amazon, discogs, freedb, MusicBrainz...
evo skinuo sam njega, i odlično taga kada radim jednu po jednu :D ali imam masu pjesama koju treba obraditi pa me zanima mogu li ih samo označiti i reći da im dohvati podatke s neta! ima li toga u ovom tvom programu ?
evo skinuo sam njega, i odlično taga kada radim jednu po jednu :D ali imam masu pjesama koju treba obraditi pa me zanima mogu li ih samo označiti i reći da im dohvati podatke s neta! ima li toga u ovom tvom programu ?
mislim da ne može jednu po jednu. jedino da imaš neki album, pa onda taj cijeli album može sam uredit. a ovako posebno pjesmu po pjesmu ne