Desktop na jednom ekranu, a video u drugom

poruka: 6
|
čitano: 2.085
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav,

Zanima me je li moguce da na ekranu laptopa imam prikazan desktop i sl., a na TVu koji je spojen preko HDMI da mi se prikazuje film koji se vrti na laptopu, ali je minimiziran.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

da,samo stinses f4 i onda extend i odvuces film na drugi ekran (drag and drop)

0 0 hvala 1
12 godina

nemam pojma gdje bi postavio pitanje, ali da ne otvaram novu temu probat ću ovdje

pitanje, je li moguće kako imati razdvojeni zvuk za desktop+slušalice/zvučnici i za televiziju u slučaju kad klincima puštam crtiće na tv, dakle da istovremeno klinci gledaju crtić i imaju svoj zvuk, a da ja mogu pržit igrice i imat svoj zvuk na zvučnicima ili slušalicama (zanimljvo je da neke prastare igre puste zvuk na zvučnike dok je na tv-u istovremeno crtani sa zvukom preko hdmi-a i to je ono što želim postići i s novijim igrama) 

napomena: slika za desktop ide preko nvidia kartice, a za tv preko integrirane na hdmi

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako možeš u obje aplikacije postaviti izlaz, to je najjednostavnije rješenje.

Ako možeš u barem jednoj, postavi to, a druga bi trebala slati zvuk na defaultni izlaz koji podesiš u Control Panelu (osim PowerDVD-a, on šalje kamo mu je volja ma što ma gdje bilo podešeno, valjda ga ne koristiš).

Ako ne možeš postaviti izlaz ni u jednoj aplikaciji, rješenje je instalirati virtualnu zvučnu karticu i sve slati na nju, i uz to neku od polu/profi audio aplikacija koje mogu fleksibilno prerutavati ulaze i izlaze.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina

nisam se niti sjetio da bi mogla postojati mogućnosti za odrediti audio output na samom programu

postavio sam audio output na MPC preko kojeg klincima puštam crtiće na TV preko intel display audia i sve radi kako treba,crtić ima zvuk na TV-u, a sve ostalo na zvučnike i na slušalice

hvala puno na rješenju

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice