- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Elements ti je "za po kući" a Photoshop C- šta je to? Možda CS3 ili CS4? To je prof alat za obradu fotografija (veoma kratko rečeno). Započni s Elements ako ti treba za popravit fotku i na tome ostati. Ako hoćeš nešto ovako onda počni polako s CS4, čitaj tutoriale po Googlu,skidaj pluginove i uživaj
i za Elements imaš tutoriale na You tube,zaboravio sam. Pa odaberi šta ti treba
mislim na photoshop CS4
mislim na photoshop CS4
elements i cs 4 su ti kao passat i škoda fabija, obojica su iz iste "kuće", ali zna se koji je jači, napredniji, brži.. nema nikakve dvojbe, ako te zanima photoshop nemoj gubiti vrijeme s elements. jer riječ elements sama gvori da se radi o nečem osnovnom.
pa ne treba mi nešto previše... svega da uklonim crvene oči, da popravim sitnije detalje na slici (npr ožiljak na licu da uklonim) i sl.
pa ne treba mi nešto previše... svega da uklonim crvene oči, da popravim sitnije detalje na slici (npr ožiljak na licu da uklonim) i sl.
za takve stvari ti je dovoljan i elements.. ali he he, zašto se zadovoljiti sa "škodom" kada za istu "cijenu" možeš imati npr "beemweja", ako me razumiješ..
Veliki pozdrav svim članovima ove sitne ali dinamitne web site zajednice(sitne nasprem recimo googla i microsofta i sl. web kuća,BUT ipak dovoljno velike da se sve što ti je potrebno se može naći na njoj.,a to je najveća veličina i kvaliteta jedne web stranice :)).btw.zam da ovo malo zvući patetićno(kao on nas sad zašprehava samo da mu pomognemo),ali NIJE.:) Kad god sam bio zapeo u nećemu OVDJE sam bio našao izlaz kroz teme koje se wrte na siteu.TNX unaprijed OK, krećem sa pitanjem-ima. Trebao bi sve ,ali ama baš sve vezano za Adobe Photoshop CS5 Extended. .Sve šta ima veze sa Photoshop CS5. Ako neko ima kratke bilješke( tutorial )koje je sam pisao kako se služiti sa PhotoshopCS5(podsjetnik) u pdf ili wordu. Znači SVE od A-Ž. HVALA