Adobe photoshop elements 8.0 ili Adobe photoshop C

poruka: 8
|
čitano: 1.863
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Interesuje me koji je od ova dva programa bolji, kvalitetniji, profesonalniji? Drugim riječima koji je poželjnije imat u svojim računalima?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Adobe photoshop elements 8.0 ili Adobe photosh

Elements ti je "za po kući" a Photoshop C- šta je to? Možda CS3 ili CS4? To je prof alat za obradu fotografija (veoma kratko rečeno). Započni s Elements ako ti treba za popravit fotku i na tome ostati. Ako hoćeš nešto ovako onda počni polako s CS4, čitaj tutoriale po Googlu,skidaj pluginove i uživaj

IBM ( I Blame Microsoft)
17 godina
neaktivan

i za Elements imaš tutoriale na You tube,zaboravio sam. Pa odaberi šta ti treba

IBM ( I Blame Microsoft)
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 22:53 (micho0305).
15 godina
neaktivan

mislim na photoshop CS4

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jovo.r kaže...

mislim na photoshop CS4

elements i cs 4 su ti kao passat i škoda fabija, obojica su iz iste "kuće", ali zna se koji je jači, napredniji, brži.. nema nikakve dvojbe, ako te zanima photoshop nemoj gubiti vrijeme s elements. jer riječ elements sama gvori da se radi o nečem osnovnom.

15 godina
neaktivan

pa ne treba mi nešto previše... svega da uklonim crvene oči, da popravim sitnije detalje na slici (npr ožiljak na licu da uklonim) i sl.

16 godina
neaktivan
jovo.r kaže...

pa ne treba mi nešto previše... svega da uklonim crvene oči, da popravim sitnije detalje na slici (npr ožiljak na licu da uklonim) i sl.

za takve stvari ti je dovoljan i elements.. ali he he, zašto se zadovoljiti sa "škodom" kada za istu "cijenu" možeš imati npr "beemweja", ako me razumiješ.. Izlanuo se

15 godina
neaktivan
Adobe Photoshop CS5 Extended tutorial i tajne ??

Veliki pozdrav svim članovima ove sitne ali dinamitne web site zajednice(sitne nasprem recimo googla i microsofta i sl. web kuća,BUT ipak dovoljno velike da se sve što ti je potrebno se može naći na njoj.,a to je najveća veličina i kvaliteta jedne web stranice  :)).btw.zam da ovo malo zvući  patetićno(kao on nas sad zašprehava samo da mu pomognemo),ali NIJE.:) Kad god sam bio zapeo u nećemu OVDJE sam bio našao izlaz kroz teme koje se wrte na siteu.TNX unaprijed OK, krećem sa pitanjem-ima. Trebao bi sve ,ali ama baš sve vezano za   Adobe Photoshop CS5 Extended. .Sve šta ima veze sa  Photoshop CS5. Ako neko ima kratke bilješke( tutorial )koje je sam pisao kako se služiti sa  PhotoshopCS5(podsjetnik) u pdf ili wordu.  Znači SVE od  A-Ž.     HVALANamigiva

dzoya
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice