Dyson ušao u oralnu njegu: četkica za zube s kamer

poruka: 6
|
čitano: 1.566
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dyson ušao u oralnu njegu: četkica za zube s kamer".
8 godina

to je baš bitno u pranju zubala...a već u mom slučaju razmak je toliki da bi kamera doživila overdrive...i koliko Mpx ima kamera...ako je ispod 200Mpx...ne hvala

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine

Pričekat ćemo xiaomijevu verziju koja će biti 5x jeftinija i slične kvalitete.

Kinezi lukavo čekaju da zapad napravi proizvod i potroši pare na r&d, i onda samo iskopiraju.

3 0 hvala 0
10 godina

Kao korisnik ultrasonicne cetkice za zube (flossam, mouth washam itd), zanima me zapravo misljenje struke koliki je tu zapravo benefit ako cetkiza spricne par kapljica mouth wash-a u procjep medju zubima?

Jer isto mozes napraviti nakon pranja, pa isprati cijela usta i potegnuti mouth wash izmedju zubi. 

I pri tome ne mislim na semanticke dragocjenosti tipa: "moglo bi pomoci". Jer odrezes ruku motorkom, stavis flaster a on bi "mogao pomoci u zaustavljanju krvarenja". 

Za ultrasonicnu cetkicu znam (i osjetim) prednosti. Osjetno visa kvaliteta cistoce zuba, bolja njega desni, sve 5. 

Ovo mi se cini kao laiku-seljacini malo nategnuto. Ali mozda grijesim. 

475 EUR retail cijene je okay ako donosi nesto extra za stol, za taj iznos jedno 20% extra, ali eto, cekamo reviewe plebejaca. 

A i modele su mogli malo bolje izabrati, jerbo ovim bi trebala verzija s extra spremnikom vodice (u suradnji s Bombardier-om/Canadairom jer imaju gap od 7 cola) ali ajde, razumijemo pozadinu price.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Dyson ušao u oralnu njegu: četkica za zube s k
Gebirgs kaže...

Kao korisnik ultrasonicne cetkice za zube (flossam, mouth washam itd), zanima me zapravo misljenje struke koliki je tu zapravo benefit ako cetkiza spricne par kapljica mouth wash-a u procjep medju zubima?

Jer isto mozes napraviti nakon pranja, pa isprati cijela usta i potegnuti mouth wash izmedju zubi. 

I pri tome ne mislim na semanticke dragocjenosti tipa: "moglo bi pomoci". Jer odrezes ruku motorkom, stavis flaster a on bi "mogao pomoci u zaustavljanju krvarenja". 

Za ultrasonicnu cetkicu znam (i osjetim) prednosti. Osjetno visa kvaliteta cistoce zuba, bolja njega desni, sve 5. 

Ovo mi se cini kao laiku-seljacini malo nategnuto. Ali mozda grijesim. 

475 EUR retail cijene je okay ako donosi nesto extra za stol, za taj iznos jedno 20% extra, ali eto, cekamo reviewe plebejaca. 

A i modele su mogli malo bolje izabrati, jerbo ovim bi trebala verzija s extra spremnikom vodice (u suradnji s Bombardier-om/Canadairom jer imaju gap od 7 cola) ali ajde, razumijemo pozadinu price.

Koja je razlika?
Vjerovatno je nema. Samo je dyson i cool je.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
10 godina
SimeKZ kaže...
 Koja je razlika?

Vid' video

Djeluje drugacije

link

Plus, mozes se bluetoothom povezati na mobilni telefon i vidjeti stanje u svojim ustima ako te to zanima, skupa s AI review-om kvalitete pranja zuba

link

Okay, ovo mi polako budi interes 

A naravno, Dyson ce ti htjeti prodati i pastu za zube i mouthwash. Pametno odradjeno.

Nek' stvar malo zazivi, pa cemo vidjeti za jedno 6-7-8 mjeseci ako ne bude negative i recall-a, mislim da sam game za Dyson.

14 godina
Gebirgs kaže...
SimeKZ kaže...
 Koja je razlika?

Vid' video

Djeluje drugacije

link

Plus, mozes se bluetoothom povezati na mobilni telefon i vidjeti stanje u svojim ustima ako te to zanima, skupa s AI review-om kvalitete pranja zuba

link

Okay, ovo mi polako budi interes 

A naravno, Dyson ce ti htjeti prodati i pastu za zube i mouthwash. Pametno odradjeno.

Nek' stvar malo zazivi, pa cemo vidjeti za jedno 6-7-8 mjeseci ako ne bude negative i recall-a, mislim da sam game za Dyson.

Mogu ja i sa svojom OralB nakucat BT i onda mi ona kaze dal' sam dobro opral zube ili ne. Ispao gimmick na kraju, pogotovo kad ujutro bi moral blejat u mobitel i gledat kak perem zube NA MOBITELU! :D

Ja operem zube ujutro. Tokom dana imam one dentalne pizdarije iz DMa. Procackam zube s tim, kasnije malo vodice. Prije spavanja konac i cetkica.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice