Xiaomi Redmi Note 17 i Redmi Note 17 5G imaju bate

poruka: 6
|
čitano: 1.397
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xiaomi Redmi Note 17 i Redmi Note 17 5G imaju bate".
15 godina

pretvaraju te mobitele u tablete, pa jedva držim i ovaj 6.77 ekran i gledam kupiti mobitel s manjim a ne većim ekranom

Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 17 i Redmi Note 17 5G imaju
tvargek kaže...

pretvaraju te mobitele u tablete, pa jedva držim i ovaj 6.77 ekran i gledam kupiti mobitel s manjim a ne većim ekranom

HMD će izbaciti 2760 flip sa android go...ako bude ispod 100E bi čak i uzeo...jerbo je stvarno kriminalno da moraš imati prikolic zakačenu za gluteus radi ovih lopata od mobitela(čak bi im i sirotanovich prigovorio)

ovako 2760 flip...ima čak i hot spot...tako da mogu kad već koristim smartphone ga povezati na internet...znači smartphone bez sim-a...sve ide priko flipa

normalno je da danas moraš imati makar pozive i sms dostupne u svakom trenutku...a smartphoni sa svoji dimenzijama i krhkošču jednostavno znaju ići na živce

ono zamzug izbacuje more modela i pod modela...i ne mogu izbaciti S mini..s ekranom od max 5"...čak je i to puno...recimo na razini iphone 4s...on ima 3,5" ali ima velike gornje i donje rubove...znači bez problema stane...evo AI kaže 4,2"

znači iphone 4s sa ekranom od 4,2"...stave jednu kameru ali na razini flagshipova...cpu/gpu mogu biti i dvi generacije slabiji...debljinu ostave na 10mm

imaš vrhunski đepni mobitel za svugdi

oš pozive...sms..viber...internet bankarstvo...navigaciju...muziku...malo vijesti...ma milina

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
15 godina

Nitko to ne kupuje. iphone 13 mini u toj generaciji imao je samo 6% udjela prodanih modela.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

i to je jedini iPhone koji bih kupio . i dan danas

Ju je je? Je ju je!
18 godina
Nevjerojatno da u 2026. proizvode mobitele za 300 € koji nemaju 5G.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Nitko ne spominje da je ovo lošiji mobitel od serije 15? I preskočili 16. da budu aupari sa iPhoneom...

Lošiji ekran, lošije kamere, lošiji SoC, jedino je baterija bolja. 

Eto, mogao bi uzet 15, sad kad ih budu spustili na 200ak eura za Black Friday

Ali loše nam se piše ako su i Kinezi počeli enšitificirati...

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice