Toyota obilježava 60 godina Corolle posebnim izdan

poruka: 4
|
čitano: 2.944
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Toyota obilježava 60 godina Corolle posebnim izdan".
15 godina

Imam corollu verso 2005. benzinac, i ne mijenjam ju dok se ne respadne. A baš ni ne pokazuje znakove umora.

Šogor si je kupio novu corollu limuzinsku varijantu, običan benzinac, ništa elektro ili hibrid. Možda i zadnja takva u proizvodnji. Zavidim mu sto na sat :)

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Toyota obilježava 60 godina Corolle posebnim i
Huh dobro je, baš sam prošli tjedan kupio TS 2.0 i sad vidim bogatija oprema, ali nema tu ništa, samo boja i plastika drugačija...
Moj PC  
0 0 hvala 0
22 mjeseca
Re: Toyota obilježava 60 godina Corolle posebnim i
Eh , napokon tojota nakon dugo vremena lijepe automobile proizvodi.

Tamo 2020 sam htio kupiti tojotu ponajviše radi dokazane kvalitete ali ono je bilo preružno da bi se kupilo 😅

I eto umjesto japanca uzeo korejca, ali da danas kupujem novi auto ova korola bi bila u užem krugu.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina

Pa kaj nije te corolle bilo i 2020? od 2019 se proizvode? Mislim, ova obljetnicka nije bas tak puno drugacija od "obicnih" corolla zadnje generacije :/

Meni je uz corollu, rav4, sada vec predzadnji model jer je ove godine izasla najnovija ravica... ugl, predzadnji model mi je super lijep, onaj prije njega mi se nikako ne svidja.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice