Neuništiva Toyota izvezla se iz ruševina nakon pot

poruka: 7
|
čitano: 2.492
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Neuništiva Toyota izvezla se iz ruševina nakon pot".
21 mjesec

Bez uvrede, ali članak je bezveze. Bilo koji automobil u istoj situaciji bi se mogao pokrenuti i odvesti. 

4 0 hvala 0
16 godina

Toyota dosla na glas kao stari Mercedes. Npr. legenda glasi da toyota korola moze miljun kolometara. Babske price, rekla-kazala, ali ista informacija iz nekoliko nepovezanoh izvora. A dosta je otic u toyota servis i gledat praznu halu i rackove. A u mercedesa i bmw-a se ne moze prolazit. Samo mestri govore, kazu nova auta se ne kvare a meni svaki rack pun novih auta, polazuje (dugopolje, najveci u dalmaciji). Ustvari toyota ima vecu trzisnu vrijednost od mercedesa. Bolja je po vise kriterija.

Samo mercedes ima statusni simbol, steta velika sto nije vise kvaliteta. Plus top pozicija u formuli 1 sto znaci da ima vrhunski R&D, iskustvo, pokazuje snagu firme ali to nazolst izgleda ne mora znaciti i kvalitetna cestovna vozila. Jednostavno je jaci brand. Definitivno. Ali toyota je bolje vozilo, jbg.

0 0 hvala 0
15 godina

Dok svi drugi rade sve kompleksnija vozila, toyota se odlučila rješavati problematičnih sustava.

Hibridnim sustavom su maknuli turbo, maknuli klasičan kvarni cvt, baterije su im malog pakiranja i iako nemaju baš ekstra trajnost, jeftine su za zamijeniti.

Toyota je ono kaj čovjeku s balkana treba jer traju i uz loše održavanje. Performanse tako-tako ali za to postoje gr verzije pa tko ima volje i pare. 

Jedino što ne znam kakva im je limarija na novijim vozilima. Realno, nije im limarija nikad bila jača strana tak da ne znam kolko može biti gore. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Neuništiva Toyota izvezla se iz ruševina nakon
KIKI3ooo kaže...

Toyota dosla na glas kao stari Mercedes. Npr. legenda glasi da toyota korola moze miljun kolometara. Babske price, rekla-kazala, ali ista informacija iz nekoliko nepovezanoh izvora. A dosta je otic u toyota servis i gledat praznu halu i rackove. A u mercedesa i bmw-a se ne moze prolazit. Samo mestri govore, kazu nova auta se ne kvare a meni svaki rack pun novih auta, polazuje (dugopolje, najveci u dalmaciji). Ustvari toyota ima vecu trzisnu vrijednost od mercedesa. Bolja je po vise kriterija.

Samo mercedes ima statusni simbol, steta velika sto nije vise kvaliteta. Plus top pozicija u formuli 1 sto znaci da ima vrhunski R&D, iskustvo, pokazuje snagu firme ali to nazolst izgleda ne mora znaciti i kvalitetna cestovna vozila. Jednostavno je jaci brand. Definitivno. Ali toyota je bolje vozilo, jbg.

Kod BMW -a veliki udio prodaje čine oni "niskopodni" auti s prednjim branikom 5 cm od tla. Kad malo previše parkira "na nos" ili nedajbože neoprezno naleti na ležećeg policajca, slijedi posjet servisu. A populacija koja to kupuje (malo stereotipiziram) voli malo agilnije voziti.

Često prolazim pored BMW servisa i može se vidjeti upravo takva oštećenja, razbijena prednja/stražnja stakla bez drugih oštećenja.

Ne branim ih, nisam im ciljna mušteriju niti se uklapam u taj stil, samo kažem 

15 godina

Planiram uzet auto, i zapravo mi je zanimljivo kako u biti tipa corolla TS košta manje više isto kao i bmw 3 u njemackoj na oglasniku. Ok, BMW ce imati nešto sitno km više, toyote se bez problema nalaze s 10-20k tipa 24-25 godište oko 26-27k, BMW  je tu negdje, za koju hiljadu više se da naci i 320, malo bolji paket opreme...doduše, corolla TS je ajmo reci razumniji auto za uzeti za prosjecnog korisnika, manje troši, manji su dugorocno sigurno problemi, jedino što se kvalitetom interijera i zvucnom izolacijom ne može mjeriti s trojkom.

0 0 hvala 0
15 godina

A kak stoje Lexus Is u njemačkoj? Oni su u izolaciji ipak nešto bolji od basic toyote

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
Re: Neuništiva Toyota izvezla se iz ruševina nakon
Fallen87 kaže...

Planiram uzet auto, i zapravo mi je zanimljivo kako u biti tipa corolla TS košta manje više isto kao i bmw 3 u njemackoj na oglasniku. Ok, BMW ce imati nešto sitno km više, toyote se bez problema nalaze s 10-20k tipa 24-25 godište oko 26-27k, BMW  je tu negdje, za koju hiljadu više se da naci i 320, malo bolji paket opreme...doduše, corolla TS je ajmo reci razumniji auto za uzeti za prosjecnog korisnika, manje troši, manji su dugorocno sigurno problemi, jedino što se kvalitetom interijera i zvucnom izolacijom ne može mjeriti s trojkom.

Ja ju uzeo neki dan. 2021 godiste karavan hybrid. Nije interijer kao u BMW-a ali je i dalje itekako dobar. Nema nikakvog kvrckanja i sasvim je dovoljno kvalitetan. Nije premium auto niti pruza taj osjecaj no i dalje je to sve jako dobro.

Izolacija je itekako dobra. Tu stvarno ne znam sto bih vise ocekivao od auta.

Naspram bmw-a, dobijes ipak mladji auto sa manje kilometara, pouzdanij auto, (sto je je), manji potrosac (i to dosta manji a u gradu duplo manji pa mozda i vise od duplo) te auto koji ima 10 godina garanciju (15 u DE) i koji odlicno drzi cijenu. Odrzavanja i ukupni troskovi su kud i kamo jeftiniji nego za jednog bmw-a i tako... dalo bi se tu jos prednosti naci.

Nisam siguran da se isplati uzeti bmw samo zbog tog premium luksuz osjecaja koji pruza i na oko je ljepsi. Daleko od toga da bmw nije dobar auto, kvalitetan itd... naravno da je, mozda i najbolji i najkvalitetnij od svih njemaca ali eto, corolla mi je kud i kamo racionalnija kupnja zbog ranije navedenih stavki ali ok, to sam samo ja i svatko ima svoje zelje i misljenje i svi su u pravu :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice