Testirali smo Gigabyte Aorus RTX 5070 Ti Infinity,

poruka: 6
|
čitano: 1.471
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Testirali smo Gigabyte Aorus RTX 5070 Ti Infinity,".
16 godina

Kako je navedena cijena od 1400e iznimno visoka cijena? Pa to je mozda malo ispod prosjeka cijena 5070ti kartica, cak ide na onu jeftiniju stranu navedene kartice. Posebno ako uzmemo u obzir TUF kartice sa cijenom iznad 1700e. 

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ne da je iznimno visoka nego je bolesno visoka. Pa 5070ti je prije manje od godine bio 700€. To kaj se sve promijenilo, ne znači da je psotalo prihvatljivo. Kupi se 9070xt i igraš se u pola cijene.

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Re: Testirali smo Gigabyte Aorus RTX 5070 Ti Infin
dax-lax kaže...

Ne da je iznimno visoka nego je bolesno visoka. Pa 5070ti je prije manje od godine bio 700€. To kaj se sve promijenilo, ne znači da je psotalo prihvatljivo. Kupi se 9070xt i igraš se u pola cijene.

Pa cekaj malo, ako ide cijena u minus rubriku ne usporedjuje se cijena sa cijenama od prije godinu dana nego s trenutnim cijenama ostalih kartica na trzistu, usporedjuje se s ostalom ponudom ne s vremenskim kapsulama. Ako pise iznimno visoka cijena onda smatram da je u tom razredu kartica iznad 1800e jer usporedjujes s ostalim 5070ti karticama trenutno sada na trzistu. Po tvojoj logici apsolutno sve 5070ti danas u ponudi trebaju imati minus iznimno visoke cijene, ustvari kompletan hardware koji postoji treba imati taj minus pa to logicno onda pobija i smisao tog minusa. Ovdje ne pricamo o subjektivnosti da li je to nama visoka cijena i kako je prije bilo...  Pokusavam shvatiti tu logiku ocjenjivanja.

live and let live
16 godina

Hebote, pa onda je RX 9070XT bagatela pošto je ima od 780€, a performanse manje više iste.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

Ok, moja greska kompletno sam ignorirao da postoje amd kartice :) gledao sam samo 5070ti seriju, u tom kontektstu da ima smisla da dobije minus na visoku cijenu.

live and let live
5 godina
suspendiran
MasterOfDisaster kaže...

Hebote, pa onda je RX 9070XT bagatela pošto je ima od 780€, a performanse manje više iste.

9070xt je zaista bagatela i 5070ti u pravilu je morala biti samo cca 100€ skuplja, no 95% ostatka svijeta koristi samo Nvidiju i tržiste diktira cijenu, kod nas je trenutno 300€ veca cijena sto je svakako prevelika razlika iako je 5070ti nesto brza, efikasnija, tisa, hladnija, vise hw jaca, ai jezgre, cuda, dlss 4.5 uskoro i dlss5, rt, pt itd itd...luda vremena

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice