- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tačno bre drugar! Lijepo nacrtaju nekakv lokot, malo objasne kako je temporary, nece biti koristeno za trening, nece se cuvati osim samo 30 dana - casna pionirska, sve ce da bude pošteno ko i do sad! 
No, ako cemo ozbiljno o kakvoj privatnosit oni zapravo govore? O onoj gdje klinci i oni koji se tak ponasaju nikako ne zele da netko tko ih pozna vidi povijest njihovih upita.
Najveca sramota je da ti mama najde posvijest predgleda porhuba ili tak neke u tome stilu, jer si browsal bez aktivacije inkognito opcije u browseru a browser se jos otvori tam gdje si ga zatvorio nakon kaj si zaflekal tastaturu
.
Ja kad sam bil klinac toga nije bilo, mama je nasla pomno sakrivene videokazete, pa je bil fajer dugo vremena. Tatek se zadnjim snagama suzdržaval da ne prasne u smijeh, ali je moral odraditi svoje zbog mamice.
Sa ovim osim sto sprečavaš neugodnost toj dobroj dječici, uredno brišeš dokaze kako ti je ChatGPT objasnil klincu da poleti sa zgrade, nekom poremecenom Muhamedu kako da se domogne djevica ili neke slicno.
Iskreno sam impresioniran da su rekli kak bu bilo nekakvih 30 dana fore, pod uvjetom da netko opce uspije dobiti odobrenje da se istrazi temporary chat ako je uopce postojao
Ovaj Chat sve vise poprima balkanske fore na steroidima, budemo se dogovorili, ljudi smo!.