Kradu li vas operateri na brzini interneta i smije

poruka: 10
|
čitano: 2.633
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kradu li vas operateri na brzini interneta i smije".
17 godina

savjet - odmaknuti se 2m od kamere. moze i 3

4 0 hvala 0
22 mjeseca
Re: Kradu li vas operateri na brzini interneta i s
Savjet za čupanje USB prutića i diska bez sigurnosnog uklanjanja nemojte slušati , na M$ win možda funkcioniše ali linux je jako osjetljiv na to, tu i tamo se zeznem pa iščupam i onda pri slijedećem umetanju ne može pronaći nikakve podatke.
Onda spašava samo win i otklanjanje pogreške uz koju kapljicu znoja na čelu.

Čak i ove godine mi se dogodilo sa važnim podacima.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Zar nije sada u Win 11 da PrintScreen tipka radi isto što je prije bila prečica Win+Shift+S?

1 0 hvala 0
18 godina

Istina. Potpuno je isto kada pritisneš tipku PrtSc ili kombinaciju tipki Win+Shift+s.

0 0 hvala 0
18 godina
Sirotanovic kaže...
Savjet za čupanje USB prutića i diska bez sigurnosnog uklanjanja nemojte slušati , na M$ win možda funkcioniše ali linux je jako osjetljiv na to, tu i tamo se zeznem pa iščupam i onda pri slijedećem umetanju ne može pronaći nikakve podatke.
Onda spašava samo win i otklanjanje pogreške uz koju kapljicu znoja na čelu.

Čak i ove godine mi se dogodilo sa važnim podacima.

Eto ti taj tvoj Linux. :-P

U 30 godina umetanja stickova u Windowse i čupanja iz njih nikad mi se nije dogodilo da mi ga Windowsi zeznu :-)

18 godina
moderator
gmit kaže...

Al onda bih morao obući hlače 

Never put Dolby on snake detectors.
17 godina
Davor kaže...
gmit kaže...

Al onda bih morao obući hlače 

7 godina

Uz duboko poštovanje prema Davoru, ja bih uzeo ovaj savjet koji se odnosi na isključivanje USB ova sa izvjesnim oprezom. 

Meni se dešavalo da se ništa loše ne desi ako isključim USB bez te "Eject" softwareske opcije. U nekim drugim slučajevima

dakle na Windowsima 10 i 11 imao sam situaciju da su mi neke Wordove i Excelove datoteke poslije bile oštećene ili čak

kompletne particije na externim diskovima. U Device Manageru je bila postavljena opcija "Quick Removal" polisa. 

Možda je bolje ne riskirati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2026 13:26 (bernibug).

0 0 hvala 1
11 godina
bernibug kaže...

Uz duboko poštovanje prema Davoru, ja bih uzeo ovaj savjet koji se odnosi na isključivanje USB ova sa izvjesnim oprezom. 

Meni se dešavalo da se ništa loše ne desi ako isključim USB bez te "Eject" softwareske opcije. U nekim drugim slučajevima

dakle na Windowsima 10 i 11 imao sam situaciju da su mi neke Wordove i Excelove datoteke poslije bile oštećene ili čak

kompletne particije na externim diskovima. U Device Manageru je bila postavljena opcija "Quick Removal" polisa. 

Možda je bolje ne riskirati.

Na externim diskovima zna stvoriti problem ako ga ne eject, za usb stick me nije ni briga. 

18 godina
pravi_covijek kaže...

Na externim diskovima zna stvoriti problem ako ga ne eject, za usb stick me nije ni briga. 

A da, ovisi kakav ti je use case. Ljudi imaju različite potrebe.

Nekima je stick kao cloud storage pa sve dokumente trpaju na njega i rade direktno na dokumentima na njemu.

Ja to nisam nikad tako koristio. Stick mi je samo za jednokratni prijenos datoteka i zaboli me dal će se nešto corruptati ili ne.

A i danas ga koristim jedino za instalirati windowse. Isto tako i prijenosni disk, ništa bitno nemam na njemu gore.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice