savjet - odmaknuti se 2m od kamere. moze i 3
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Onda spašava samo win i otklanjanje pogreške uz koju kapljicu znoja na čelu.
Čak i ove godine mi se dogodilo sa važnim podacima.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Zar nije sada u Win 11 da PrintScreen tipka radi isto što je prije bila prečica Win+Shift+S?
Istina. Potpuno je isto kada pritisneš tipku PrtSc ili kombinaciju tipki Win+Shift+s.
Onda spašava samo win i otklanjanje pogreške uz koju kapljicu znoja na čelu.
Čak i ove godine mi se dogodilo sa važnim podacima.
Eto ti taj tvoj Linux. :-P
U 30 godina umetanja stickova u Windowse i čupanja iz njih nikad mi se nije dogodilo da mi ga Windowsi zeznu :-)
Al onda bih morao obući hlače 
Al onda bih morao obući hlače 

Uz duboko poštovanje prema Davoru, ja bih uzeo ovaj savjet koji se odnosi na isključivanje USB ova sa izvjesnim oprezom.
Meni se dešavalo da se ništa loše ne desi ako isključim USB bez te "Eject" softwareske opcije. U nekim drugim slučajevima
dakle na Windowsima 10 i 11 imao sam situaciju da su mi neke Wordove i Excelove datoteke poslije bile oštećene ili čak
kompletne particije na externim diskovima. U Device Manageru je bila postavljena opcija "Quick Removal" polisa.
Možda je bolje ne riskirati.
Uz duboko poštovanje prema Davoru, ja bih uzeo ovaj savjet koji se odnosi na isključivanje USB ova sa izvjesnim oprezom.
Meni se dešavalo da se ništa loše ne desi ako isključim USB bez te "Eject" softwareske opcije. U nekim drugim slučajevima
dakle na Windowsima 10 i 11 imao sam situaciju da su mi neke Wordove i Excelove datoteke poslije bile oštećene ili čak
kompletne particije na externim diskovima. U Device Manageru je bila postavljena opcija "Quick Removal" polisa.
Možda je bolje ne riskirati.
Na externim diskovima zna stvoriti problem ako ga ne eject, za usb stick me nije ni briga.
Na externim diskovima zna stvoriti problem ako ga ne eject, za usb stick me nije ni briga.
A da, ovisi kakav ti je use case. Ljudi imaju različite potrebe.
Nekima je stick kao cloud storage pa sve dokumente trpaju na njega i rade direktno na dokumentima na njemu.
Ja to nisam nikad tako koristio. Stick mi je samo za jednokratni prijenos datoteka i zaboli me dal će se nešto corruptati ili ne.
A i danas ga koristim jedino za instalirati windowse. Isto tako i prijenosni disk, ništa bitno nemam na njemu gore.