Tesla priprema kolovoško lansiranje Cybercaba, rob

poruka: 5
|
čitano: 3.357
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tesla priprema kolovoško lansiranje Cybercaba, rob".
8 godina

zar to već ne postoji u zagrebu...ne kužim...jedino postoji operater koji provjerava jesul putnici platili kartu

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

A što će taksisti kad slična vozila preplave tržište po jeftinijoj cijeni ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Re: Tesla priprema kolovoško lansiranje Cybercaba,
Hummer kaže...

oćel roboti naplaćivati vožnu od 10 km...500 ejura...pitam za kolege taksiste

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
17 godina
HCMAA kaže...
Hummer kaže...

-neće.. iz pragmatičnog razloga, jer ih nema, nema vozača, osobe-operatera ili robota.. a tad to ne može naplaćivati nešto-netko tko ne postoji neovisno taxist ili robot..

-no postoji nada, šansa, ai.. koji već znamo-potvrđeno često halicunira, pa je moguće da će cijena biti stvar slučajnosti, ono što se u posljednje vrijeme naziva dinamična cijena, pogotovo u primjeru nogometa u usa.. tj ako će ai naplaćivati, tad je to vrlo realno za očekivati, no ako naplaćuje uobičajeni sustav kao za šoping-kartično i sl. tad će biti kao i sve ostalo.. no pošto se želi ugurati dinamična cijena, reako bi da i za sve ostale naplate postoji šansa, ne zato jer je dobro-logično i sl. nego zato jer biz-manageri to obožavaju.. u excelici vide graf i povećaju cijenu trmumpovski 6-7-700%.. što nas vraća da naše domaće taxiste i domaću pamet, koja je često ispred vremena, naprednija... tj nešto što naši odavno koriste a zapad-biz tek otkriva pa će tako možda i cijene taxija biti kao domaće, možda 20€, možda 500.. ai to može, biz želi.. kao da nema prepreka.. pa eto, zaključujem da postoji više razloga da će biti tako, nego da neće, jer ne postoji samo ona obična-logična logika, postoji i biz-ceo logika, jača.. često pobjedi mada ne znamo kako..

-btw, romčev verne je 1,99 ili 2,99.. vrlo jeftino, povoljno.. čudim se zašto to ljudi ne koriste, prejeftino? treba podići cijenu pa će biti navala? .. ili uvesti teslinu loto-srećku šansu za vožnju, pa ispadne da ako dobiješ vozilo to spada u jackpot.. mada inače tržišna pravila kažu da kupac mora dobiti točno deklarirano što je platio-naručio, ne mačka u vreći, tj to je rezervirano za loto i pod kontrolom države, igre na sreću.. postaje li klasičan biz, usluge, trgovina = loto? srećka? .. izgleda.. i opet, nije važno jel zvuči blesavo, nelogično.. nego novac.

-npr naručiš vožnju fijakerom, kočija-konj.. a dobiješ npr indijsku-kinesku rikšu-bic s pedalama? naručiš vip vožnju extralarge caddilaca za preseravanje zvijezdanih starleta a dobiješ fiću-twingo.. u bizu je to jasno, u rentacaru.. pa i u taxi vožnji kao klasa vozila pri registraciji uključivo i starost, klimatiziranost itd.. s razlogom postoji regulativa, zakoni.. koje naravno druga strana poželi zaobići i prodati muda pod bubrege ili maglu.. :)

.. a možda je netko vidio ratkape? onak, okrugle.. negdje se zagubila paleta i tražim... :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
HCMAA kaže...
Hummer kaže...

Nedavno sam se vozio sa Waymom u Nashville-u, 3-4x dnevno.

Prvi dan sam isao Uberom a onda dalje kad sam skuzio da kao stranac mogu koristit Waymo (prije godinu i pol nije funkcioniralo) nisam se vise vracao na Uber.

Interesantno da je moju rutu hotel <> ured i hotel <> broadway Waymo je bio 15-20% skupji od Ubera.

Pada mi par razloga na pamet al nisam skolovala.

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice