Vlastiti hardver, pametni routeri i agenti u dvije

poruka: 4
|
čitano: 2.229
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vlastiti hardver, pametni routeri i agenti u dvije".
16 godina

Iz druge ruke znam kako se AI koristi u Infobipu, di ga management najvise gura i cak im je najdraze da se ne provjerava ono sta je vibe codeano jer bi se onda moglo vidit koliko je AI zapravo beskoristan. Tako da sve vise loseg koda koji se sve manje reviewa ili reviewa uz AI.

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

5 0 hvala 3
18 godina
Re: Vlastiti hardver, pametni routeri i agenti u d

Znaci ko i svugdje, ali dobro, kad se opeku ko moji kolege onda ce stati.

Linux, Arch Linux.
18 godina

2024e Canva je kupila Serif za 380 milijuna dolara. Serif izrađuje Affinity - softver za dizjan/fotografiju/ilustracije/izdavaštvo, tj. pandane Adobe Suiteu.

Prošle godine su izdali free verziju Affinitya. Ima svojh manjkavosti, ali svakako je dobro imati besplatnu alternativu vjerojatno najskupljem i najomraženijem softveru danas. 

Sve ove kompanije koje su bile Blockchain first, NFT first, SmartContract first, a sada su AI first, zašto nisu uložile 500 milijuna dolara pa srušile Adobe sa trona? 

Ako svrsishodan i upotrebljiv komad softvera u cijelosti košta 380 milijuna dolara, a cifre koje kompanije odvajaju na AI su strahovito veće, zašto ne korisiti taj AI koji ubrzava razvoj softvera 10-100x pa napraviti alternativu softveru čija je baza korisnika em ogromna em žudi da prestanu plaćati Adobeu nebulozne mjesečne iznose?

Adobe je prošle godine imao 7 milijardi neto dobiti. Čini mi se kao idealan debela svinja za upucati i uzeti dio plijena. 

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Re: Vlastiti hardver, pametni routeri i agenti u d
Zato jer su Adobeovi korisnici firme a ne pojedinci koji trosak imaju vec ukljucen u godisnji proracun ili trogodisnji kako vec dogovaraju licence i ako im Adobe providea ono sta im triba niko nikad nece spomenit ideju promijene vendora
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice