Amazon napušta biznis s igrama i prepušta Throne a

poruka: 3
|
čitano: 2.581
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Amazon napušta biznis s igrama i prepušta Throne a".
12 mjeseci

Drzali su LOTR licencu u svojim rukama, doslovno samo da su napravili LOTR MMO svijet po knjigama, sa modernom grafikom, vjerujem da bi potukli WoW trenutno!

One Man Games

1 0 hvala 0
5 godina
suspendiran
Re: Amazon napušta biznis s igrama i prepušta Thro
OMG_Studio kaže...

Drzali su LOTR licencu u svojim rukama, doslovno samo da su napravili LOTR MMO svijet po knjigama, sa modernom grafikom, vjerujem da bi potukli WoW trenutno!

Iznimno teško, gotovo nemoguće, da se ponovi MMORPG boom u obliku u kakvom je to napravio Wow. Generacija Z i Alfa tik tok retard mlađarija želi i konzumira igre na potpuno drugačiji način.

18 godina

U moru igara teško se probiti. Pogotovo ako igra na kojoj rade na neki način bude plati da bi mogao napredovati, ili plati da pobjediš......

Znam da su mikrotransakcije nužne, ali ako igra previše ograničava i namjerno pred igrača stavlja prepreke koje jako otežavaju napredak.

Ako se ne plati u tim slučajevima ispadne jeftinije kupiti igru kao WOW i plačati pretplatu.

Štoviše za igranje klasičnog WOW dovoljno je samo pretplata. A osim toga na tržištu postoje i besplatne igre koje prodaju samo izglede likova, mounta i ne donose neku prednost u samom end game.

Da ne spominjem privatne servere koji prodaju samo nivoe za likove, određenu opremu ( ne najjaču ), i kad se igra nema se osijećaj da se to nedostižno.

MMO sam prestao igrati jer uglavnom traži puno vremena i ako se ne pazi može stvoriti i ovisnost.

Radje sam za FPS, RTS, MOBA, ARPG.. Sve one igre koju mogu pokrenuti i nisam vezan za guildove ili da mi igra bude drugi posao.. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice