Prva prezentacija GTA 6 igrivosti bit će premijern

poruka: 13
|
čitano: 4.150
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prva prezentacija GTA 6 igrivosti bit će premijern".
15 godina
Prva prezentacija GTA 6 igrivosti bit će premijern

Ne znam što bih mislio o takvoj eksluzivnoj izbljuvotini za koju su se odlučili.

Moguće da griješim, ali meni ovo djeluje kao da je Rockstaru zafalilo novaca pa odlučili uzeti koji milijunčić od Njetflixa za premijerno prikazivanje.

Win-win situacija oboma.

Ja znam da sigurno neću gledati na Netflixu iz principa.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Prva prezentacija GTA 6 igrivosti bit će premi

Ma to bude začas na yt, ako ne, bude na torentu brzo uploadano. Vidiš do čega je došlo, da pričamo o skidanju trailera s torenta 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
15 godina
6 sati nakon Netflixa će objaviti na jubitou. Pisalo je negdje
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
Plaćaš Netflix i usprkos tome nećeš gledat trailer, ili nemaš Netflix i ne pada ti napamet uzimat ga radi toga?
18 godina
Rockstaru ako nečega ne fali, to su novci. Tako da nije to.
Kako god, ne sviđa mi se smjer u kojem to ide.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
15 godina
Belis kaže...
Plaćaš Netflix i usprkos tome nećeš gledat trailer, ili nemaš Netflix i ne pada ti napamet uzimat ga radi toga?

Plaćam Netflix i usprkos tome neću gledati trailer.

Skrivanje iza paywalla ovakvih stvari je loša i ne treba im davati na važnosti.

Ovakva će se praksa samo nastaviti ako iole primjete povećanje prometa potaknutu ovom ekskluzivom.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
13 godina
Uopće ne sumnjam da će bar tih 6 sati promet drastično porasti
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pero Dinamit kaže...
Rockstaru ako nečega ne fali, to su novci. Tako da nije to.
Kako god, ne sviđa mi se smjer u kojem to ide.

Obicno onome sto novca ne fali novca je zeljniji. Valjda kao kokos ili jaje pitanje.

22 mjeseca
Dali je Gandhi ovo rekao ne mogu se sjetiti : bogatstvo je poput morske vode , što više piješ sve si žedniji!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
17 godina
Sirotanovic kaže...
Dali je Gandhi ovo rekao ne mogu se sjetiti : bogatstvo je poput morske vode , što više piješ sve si žedniji!

Sad mi padne na pamet, nesto kao crna rupa. Sto vise proguta to je veca/teza i guta vise/jace. Zakoni fizike, sto ces. 

15 godina
konjRR kaže...
Sirotanovic kaže...

Sad mi padne na pamet, nesto kao crna rupa. Sto vise proguta to je veca/teza i guta vise/jace. Zakoni fizike, sto ces. 

Ako ćemo baš cjepidlačiti, paralela sa crnom rupom je djelomična.. Čak i crna rupa će u nekom trenu izbaciti materiju iz sebe. Za razliku od ovog kapitalističkog otpada koji samo gramzivo kupi.

17 godina
sudy_freak kaže...
konjRR kaže...
Sirotanovic kaže...

Ako ćemo baš cjepidlačiti, paralela sa crnom rupom je djelomična.. Čak i crna rupa će u nekom trenu izbaciti materiju iz sebe. Za razliku od ovog kapitalističkog otpada koji samo gramzivo kupi.

Pa zato i kazem kao. Crna rupa je ipak mnogo korisnija iz mnogo razloga od "ovog kapitalističkog otpada koji samo gramzivo kupi". 

11 mjeseci
sudy_freak kaže...
Belis kaže...

Plaćam Netflix i usprkos tome neću gledati trailer.

Skrivanje iza paywalla ovakvih stvari je loša i ne treba im davati na važnosti.

Ovakva će se praksa samo nastaviti ako iole primjete povećanje prometa potaknutu ovom ekskluzivom.

A niti na youtubeu ga neću gledati, čemu ionak će izaći tam 2035.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice