Musk investitorima gotovo polovicu vremena govori

poruka: 3
|
čitano: 1.459
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Musk investitorima gotovo polovicu vremena govori ".
16 godina
Musk investitorima gotovo polovicu vremena govori

Kad će lvl 5 autonomija jeli rekao što?

2 0 hvala 0
17 godina
Re: Musk investitorima gotovo polovicu vremena gov
exec kaže...

Kad će lvl 5 autonomija jeli rekao što?

Manje više je

2015. – 2016. godina: Musk je najavio da će Teslini automobili postići potpunu autonomiju unutar dvije godine (do kraja 2017. ili 2018. godine). U tom razdoblju organizirana je i najava vožnje s obale na obalu u SAD-u bez ikakve ljudske intervencije.  

​2019. godina: Na događaju Tesla Autonomy Day izjavio je da će do kraja 2020. godine Tesla imati više od milijun robotaksija na cestama koji funkcioniraju bez vozača.  

​Srpanj 2020. godine: Na Međunarodnoj konferenciji o umjetnoj inteligenciji (WAIC) u Šangaju, Musk je izrijekom spomenuo "Level 5" te izjavio: „Izuzetno sam siguran da ćemo imati osnovnu funkcionalnost za autonomiju 5. razine već ove godine.“

​Sljedeće godine (2021. – 2023.): Musk je svake godine nastavio ponavljati da je tehnologija „vrlo blizu“ ili da će "sljedeće godine" ostvariti potpunu autonomiju bolju od prosječnog vozača.  

21 mjesec
Re: Musk investitorima gotovo polovicu vremena gov
Možda je u pravu , ako me robot zamijeni , nemam posao i ne treba mi auto da idem na posao 🤔

Druga verzija jašemo atlasa i auto je nepotreban .
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice