Grudnjaci, gaće i ostale sprave za upravljanje gra

poruka: 27
|
čitano: 3.849
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Grudnjaci, gaće i ostale sprave za upravljanje gra".
18 godina

Ugodan i lagan ljetni tekst, hvala!

Osobno me pomalo ček i smeta pretjerano ćudoređe, ali slažem se da bi pristup određenim javnim institucijama trebao slijediti nekakve općeprihvaćene društvene norme. U tom smislu Stradun ili Dioklecijanovu palaču ne smatram javnom institucijom, kao niti markete ili supermarkete, dok crkve, banke, općine, pošte i sl. da.

Inače, mala anketa preferenci (nije namijenjena samo za muški dio populacije, ženske preference me također zanimaju)...

Interesantnije su mi ženske:

10 Grudi
27 Guze
Gledam te!

2 0 hvala 0
10 godina

Samo lakse i prozracnije. Nek dermis i epidermis dise. 

No za ljepotu se svasta radi. 

Evo kad se spominju zakljucavanja tjelesa u neke materijale koji ne disu, eve primjer na slici. 

Badzo iz Village People-a se oklopio u centimetar debelog govedjeg kozuha, tu perspiracija nema. 

Osobni izbor.

Vjerske policije bi ga mrzile, ali i mnogi svestenik i udovica pozelila 

0 0 hvala 0
8 godina
Re: Grudnjaci, gaće i ostale sprave za upravljanje
Veliki Brat kaže...

Stopala.

Ili jesmo, ili nismo! Ili ono treće...
16 godina
Doc Berecki kaže...
Veliki Brat kaže...

Stopala.

Parafilije, da ne velim perverzije, ne prihvaćamo...

ili prkna il cice, trećeg nema !!!

Ju je je? Je ju je!
21 mjesec
Neki bonton i kulturno oblačenje bi se trebalo poštivati , kao i bez majice ili u kupaćem se nema što raditi u naseljima , to ostaviti za plaže ili svoja dvorišta.
Zna se ako uđeš u neku ustanovu a nisi prikladno obučen znači da ne poštuješ vlasnika ili domaćina. To su sve znakovi diplomacije ili samo nekulture.
Ramena , koljena moraju biti pokriveni , a kapa-šešir skinuti.

Hmm, mislim da se sise više objese ako se ne nosi grudnjak kao dokaz pogledajte grudi u plemena gdje žene nikad nisu imale grudnjak!

Trebao je dotur i malo o nakurnjacima imaju li smisla?

Za bokserice dotur piše o širokim, što su se nosile devedesetih a ne o ovim uskim koje stisnu više od slip gaća. Tako da moguće da su današnje bokserice gore od gaća za brojke punoglavaca i sjemena.

Što se tiče pečenih ili kuhanih jaja ne treba biti pametan ... slika psa govori tisuću riječi!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
9 0 hvala 2
16 godina

Apsolutno, jebem mu katol'čku kulturu našije slavenske braće Poljaka, u Baškoj Vodi uđem u crkvu, za mnom mladi poljski par, ona u dopićnjaku takvom da ju je jedino od mene više vidio njen ginekolog...

daj malo smanji...

zna se red...

ali isto tako, u Murrici, u japanski restoran upadnem s kolegom i obitelji, eto isto mladi par uleti nakon nas, on u jebenom Stetsonu, takav obod da mu je pol one vruće ploče ispred njegova stola (imaju u obliku U povišeni "stol", napola ploha za serviranje, a unutranja strana je vruća ploča da ti kuhar pred tobom priprema klopu) bilo prekriveno tim škrljakom...

onda sam kolegi ispričao poučnu priču o Vladu Tepešu, sultanovom izaslanstvu pod turbanima i veeeeelikim čavlima...

Ju je je? Je ju je!
17 godina
Veliki Brat kaže...

Ugodan i lagan ljetni tekst, hvala!

Osobno me pomalo ček i smeta pretjerano ćudoređe, ali slažem se da bi pristup određenim javnim institucijama trebao slijediti nekakve općeprihvaćene društvene norme. U tom smislu Stradun ili Dioklecijanovu palaču ne smatram javnom institucijom, kao niti markete ili supermarkete, dok crkve, banke, općine, pošte i sl. da.

Inače, mala anketa preferenci (nije namijenjena samo za muški dio populacije, ženske preference me također zanimaju)...

Lica?

18 godina

A gle, ne znam što da ti kažem...

Ti postavi anketu za lice, balone i stopala, ja sam za guzice i sise.
Mogunrazumjeti da Doca i tebe pale neke druge stvari ali ne pitam za fetiše, nego za općeprihvaćene simbole seksa i plodnosti.

Mislim, zna se kako izgleda kipić Venere: ima sise, ima guzice, nema lice, čak nema niti stopala :)

Imali bi i Saša i Ognjen Antić što za reći, pitaj njih.

Gledam te!
8 godina
Veliki Brat kaže...

Mislim, zna se kako izgleda kipić Venere: ima sise, ima guzice, nema lice, čak nema niti stopala :)

Venera (ona iz Wilendorfa; pretpostavljam da si na nju mislio) ima i camel toe (i to povelik), pa ga svejedno nisi stavio u anketu. 
A pouzdano znam da je mnogim muškarcima pogled prvo (i najviše) usmjeren tamo.

Osim toga, zašto bi stopala bila fetiš, a sise ili guzica ne?
Fetiš je fetiš - to je pojam definiran emocijom (strašću), a ne objektom.

Ili jesmo, ili nismo! Ili ono treće...
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.8.2026 18:49 (Doc Berecki).
18 godina
Doc Berecki kaže...
Veliki Brat kaže...

Venera (ona iz Wilendorfa; pretpostavljam da si na nju mislio) ima i camel toe (i to povelik), pa ga svejedno nisi stavio u anketu. 

Na nju, naravno. Ostala mi je u sjećanju još od djetinjstva, uopće nisam kužio poantu tada kad sam ju prvi put vidio ali kasnije sam ju skužio :)

Ovo za cameltoe si potpuno u pravu (i priznajem da sam ljubitelj istih), pa opet cameltoe ne smatram široko rasprostranjenim simbolom plodnosti, koja je ipak u temeljima ljudske seksualnosti. Uostalom, niti pjesma ne glasi "guzice i sise i cameltoe"...

Ovo za fetiše se osobno ne bih složio, rekao bih da bez objekta nema niti fetiša.

Uostalom, čak i članak na wikipediji spominje objekt i naglašava njegovu neseksualnu narav. Igrom slučaja baš ilustrira fetiš putem stopala, kako prikladno za mene! :)

No ovo je sad već postalo preozbiljno...

Članak je u laganom tonu, ja bih rado i komentare ostavio takvima, pa ću priznati da sam razmišljao i o nogama i kosi (cameltoe, stopala i lice mi ipak nisu pali na pamet). No sveo sam anketu na osnove, pa tko voli nek' izvoli.

Odoh na večernji kupanac, kuham se ovdje!

Gledam te!
16 godina
Doc Berecki kaže...
Veliki Brat kaže...

e doktore, kakv engleski - devin papak, ni latinski nije dobar (vagina - toka za mač - prosim vas ?!?)

da citiramo druga Maa iz njegove Male crvene knjižice: Pička je veličanstvena stvar, osobito ako je mala !

Ju je je? Je ju je!
10 godina
Doc Berecki kaže...

Stopala.

Hm, tema za sebe. 

U mladosti tim stvarima (ruke/stopala) nisam pridavao toliko znacenje/pozornost.

Kako idem stariji primjecujem da sam poceo promatrati i taj dio. 

Ima nesto (kod nekih zena) gdje su ti dijelovi tijela bas i lijepo i skladno oblikovani, ali i kada su kvalitetno mani/pedi obradjeni, izgledaju jako lijepo. 

17 godina
Gebirgs kaže...
Doc Berecki kaže...

Stopala.

Hm, tema za sebe. 

U mladosti tim stvarima (ruke/stopala) nisam pridavao toliko znacenje/pozornost.

Kako idem stariji primjecujem da sam poceo promatrati i taj dio. 

Ima nesto (kod nekih zena) gdje su ti dijelovi tijela bas i lijepo i skladno oblikovani, ali i kada su kvalitetno mani/pedi obradjeni, izgledaju jako lijepo. 

Sve moze biti estetski oblikovano da bude privlacno, bar mi se tako cini. I nesto sto ikad "nebi pogledao" odjenom bude jako zanimljivo kad nabasas na "pravu stvar".

16 godina

Gle, meni je danas važna estetika - kak se ženska obuće , kako se drži i nosi...

ove anatomske specifičnosti ženskog roda su mi dovoljno poznate, pa se njima ne zamaram toliko, ako su prošle inicijalnu provjeru iz rečenice gore - ionako nakon svačenja slijedi iznenađenje - dobro ili loše...

a bome ne zavidim današnjim klincima - nit se znaju držiti, a muškići imaju na probir svega 2-3 modela...

ono izađeš van i vidiš čopore klinkica (bez brige ne zagledam ih) koje otprilike isto izgledaju...

jedne su sve duža smeđa kosa, bijele maajice, kratzke hlačice i varijacije na temu po visini i težini...

druge - plavušankice s onim mega naočalama iplavkastim majičkama i minicama... i varijacije...

Ju je je? Je ju je!
8 godina

di god se okreneš,sodoma i gomora

moram zatvorenih očiju ići vanka inače se grijesi samo talože

molimo se za čednost u oblačenju

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

.

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2026 12:38 (nixass).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

.

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

doso zbog grafickih, osto zbog sisa

jesus cak se i bug forum zblesira kad su dojke u pitanju.

opca nejebica

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2026 12:39 (nixass).
Moj PC  
3 0 hvala 0
21 mjesec
Kad smo kod fetiša I stopala Kinezi su bili najspaljeniji. Znate one privjeske Mala drvena žemska cipelica , e Kinezi su malim djevojčicama držali noge u tim "protezama" da budu što manja i deformirana stopala. To je bilo izrazito privlačno te su njiovi mužjaci u žaru igre često gurali cijelo žensko stopalo sebi u usta 😅

A tek oni dugi vratovi u žena iz onog plemena , ne vidim svrhu ali možda joj možeš u žaru snošaja zakrenuti šiju pa tokom pseće poze gleda te u oči 🤔

A tek one velike naušnice karike gdje im uši deformiraju i rupica za naušnice postane rupetina... što bi se njihovim mužjakima tu sviđalo 🤔 ... eureka! ...još dvije rupe na tijelu žena 👍 😅

Zašto ovo pišem, mislim da ženska ljepota nije vremenski univerzalna, da je ovo dokaz da se mijenja kao i moda, ok ne tako brzo i ima ono prahistorijsko univerzalno što nas privlači obline, široki kukovi,... Ali recimo kad gledam stare filmove, žene zaista nikakve- pitaš se što se holivudu i propagandi događalo tih godina. A tek slike starih "ljepotica" dvadesetih- tridesetih ...jbte žene rugobe. Tek od šezdesetih u filmovima se može nešto naći , više u sedamdesetima, osamdesete, eeeee već bolje , i što modernije doba to veći postotak nama privlačnih. Iznimka je Merlinka Monroe i možda još pokoja se ne uklapa u moju teoriju.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Stric_Jura kaže...

Gle, meni je danas važna estetika - kak se ženska obuće , kako se drži i nosi...

ove anatomske specifičnosti ženskog roda su mi dovoljno poznate, pa se njima ne zamaram toliko, ako su prošle inicijalnu provjeru iz rečenice gore - ionako nakon svačenja slijedi iznenađenje - dobro ili loše...

a bome ne zavidim današnjim klincima - nit se znaju držiti, a muškići imaju na probir svega 2-3 modela...

ono izađeš van i vidiš čopore klinkica (bez brige ne zagledam ih) koje otprilike isto izgledaju...

jedne su sve duža smeđa kosa, bijele maajice, kratzke hlačice i varijacije na temu po visini i težini...

druge - plavušankice s onim mega naočalama iplavkastim majičkama i minicama... i varijacije...

Ja bi rekao da je od svih pošasti današnjice najgora - napumpane usne. Vidim već da se očito za krizmu počinje skupljat, a onda čim se mjenja osobna pravac u plastičara.

Ali izuzev tih dugotrajnijih tjelesnih izmjena, mislim da se svaka generacija evolucijski naštimana da bude što odbojnija onima starijima, eto baš zato da se neki ne zagledaju previše.

Naravno ovo vadim iz doktorata naučenog i izvučenog iz vlastitog dupeta, ali ako 75% ljudi i dalje vjeruje u evolucijske papazjanije tipa alfa mužjaci onda mogu i ja malo za komični efekt drobit gluposti.

Ali da obranim klinke, kao da su klinčići bolji, brokula frizure, crne trenirke i romo-samoubica-bil.

(Zaboravljamo Biberice, Bekamice, Nick, Justin, trajne, glam rokerice, razdjeljke, lenonice, talijanke, fudbalerke - posebno Baggiov štakorski repić. Ček, lenonice su naočale, kako se zvalo ono šta su Beatlesi nosili pa su se oni šta su prije/za 2. rata bili mladi zgražali?)

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
18 godina
wyks kaže...

Ja bi rekao da je od svih pošasti današnjice najgora - napumpane usne. 

Je!

A na dalekom broju dva prćasti nosići.

Sve žene odjednom primijetile devijacije septuma bez kojih ne mogu disati, pa eto kad već rješavaju zdravstvene probleme da "samo malo" poprave i oblik nosa. I onda sve furaju nos #3 jer baš taj nekako svima najbolje paše uz lice...

Gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2026 7:39 (Veliki Brat).
17 godina

Usne sam primjetio jer to ide do karikaturnih ekstrema ali noseve nisam. Moze slika nosa #3? Hvala.

0 0 hvala 0
18 godina
Veliki Brat kaže...
wyks kaže...

Je!

Sve žene odjednom primijetile devijacije septuma bez kojih ne mogu disati, pa eto kad već rješavaju zdravstvene probleme da "samo malo" poprave i oblik nosa. I onda sve furaju nos #3 jer baš taj nekako svima najbolje paše uz lice...

Dodajmo onda još smanjivanje masnoće u obrazima - onaj ispijeni look nevjeste iz filma Tima Burtona upotpunjeno sa pozom kao da je zloduh pred tvojim očima isisao sav život iz modela. Ili je to možda poslijedica traume od bakinih štipanja za obraze, tko će ga znat. 

Ali tu je i onaj zadnji krik metaloplastike iz Holivuda - ne znam točno kako se zove, ali ono stanjivanje masnoće/proširenje/štalijeveć oko očiju i kapaka, kad odjednom svi imaju prazan pogled u prazninu neprirodno otvorenih očiju, iznimno jezivo. 

Toga se čak ne libe ni muškarci, mislim da je Bradley Cooper totalno druga ličnost sada, a istog kirurga je valjda koristila i žena Michaela Della, nemoj guglat.  

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
18 godina
wyks kaže...
Veliki Brat kaže...
wyks kaže...

Je!

Dodajmo onda još smanjivanje masnoće u obrazima - onaj ispijeni look nevjeste iz filma Tima Burtona upotpunjeno sa pozom kao da je zloduh pred tvojim očima isisao sav život iz modela. Ili je to možda poslijedica traume od bakinih štipanja za obraze, tko će ga znat. 

Ali tu je i onaj zadnji krik metaloplastike iz Holivuda - ne znam točno kako se zove, ali ono stanjivanje masnoće/proširenje/štalijeveć oko očiju i kapaka, kad odjednom svi imaju prazan pogled u prazninu neprirodno otvorenih očiju, iznimno jezivo. 

Toga se čak ne libe ni muškarci, mislim da je Bradley Cooper totalno druga ličnost sada, a istog kirurga je valjda koristila i žena Michaela Della, nemoj guglat.  

meni se cini da Ozempic i ostali GPL-1 -like proizvodi zesce utjecu na tu ispijenost lica.

kak mar-a-lago zene izgledaju kao krvopijne sadisticke kucke, tak GLP-1 potrosaci izgledaju ko da ih pripremaju za display u otvorenom lijesu - skoro bez iznimke (bar oni koji su se navukli).

jos na to dodaj ako je nesretni korisnik stavio imalo botoxa ili nekakve plastike u facu.. nisu daleko od michael jacksona

17 godina
nixass kaže...
wyks kaže...
Veliki Brat kaže...
wyks kaže...

Je!

meni se cini da Ozempic i ostali GPL-1 -like proizvodi zesce utjecu na tu ispijenost lica.

kak mar-a-lago zene izgledaju kao krvopijne sadisticke kucke, tak GLP-1 potrosaci izgledaju ko da ih pripremaju za display u otvorenom lijesu - skoro bez iznimke (bar oni koji su se navukli).

jos na to dodaj ako je nesretni korisnik stavio imalo botoxa ili nekakve plastike u facu.. nisu daleko od michael jacksona

mar-a-lago zene? Sto je to? Neznam jeli pametno googlat. 

10 godina
konjRR kaže...

mar-a-lago zene? Sto je to? Neznam jeli pametno googlat. 

Pusti, badzo pokusava biti lijevo liberalno kao satro lowkey cinik. 

Nikad nije bio u Miamiju ocito.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice