Phoebe, kći Billa Gatesa, pod optužbama za manipul

poruka: 4
|
čitano: 2.212
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Phoebe, kći Billa Gatesa, pod optužbama za manipul".
18 godina

jabuka ne pada daleko od stabla...

no nadajmo se da ce se zaustaviti samo na ovome i da nece do kraja biti na starog, creepa

Moj PC  
4 1 hvala 0
8 godina

to je kriv čača koji shupski dici neće ostaviti sve milijarde nego 500 milijun pa moraju šljakati...da meni moj ne ostavi  milijarde...poslao bih ga u mp3...srića njegova ča nije milijarder 

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
5 godina

Neće raditi u ćaćinoj firmi, one će se osamostaliti, a nemaju tatin IQ od 160, već IQ 85

合気道 五段 ZLA BEBA ! Što te ne ojača, to te ubije !

6 0 hvala 0
17 godina
Re: Phoebe, kći Billa Gatesa, pod optužbama za man
Zaporožac kaže...

Neće raditi u ćaćinoj firmi, one će se osamostaliti, a nemaju tatin IQ od 160, već IQ 8,5

-ispravljeno, falio zarez.. :)

+ a ćaća je ipak nešto kao znao, programer-štreber, mada bez woza teško da bi nešto napravio.. no važniji dio povijesti (priče) je majka, visoko u ibm-u.. nepotizam. tj svo 'veliki' obožavaju biografije u kojima su od nule sami radom stigli do zvijezda-miljarda.. ne prevarom ili tuđim radom, npr muskov ćaća i rudnici dijamanata za početak s kojim milijunčićem, trumpek.. koji lažno glumi rad u mcdonaldsu no to daje glasove-vlast.. neovisno je nešto kao činjenica, važna je slika i naivnost koja povjeruje takvom imageu, narativu.. pa i to da dijete nekog roditelja mora biti nešto 'turbo'.. ne mora, najčešće i nije, mada svatko za sebe misli da je 'spešl' :)

-a zašto je ovo glupo? pa zato jer je teško povjerovati da je u projekt krenula zbog novca.. treba plaću? ili misli tako dobiti milijarde-više nego što će ćaća dati? uz rizik, jer svaka prevara može biti kažnjena-otkrivena.. onak, da je samo glupa i lijena uživala bi na plaži npr st-ultra ili zrče dok se droksa i sexa.. ono što prava zlatna mladež treba raditi :) dok ne završe u buksi ili budu pomilovani jer su iz ugledne obitelji + trumpek dijeli pomilovanja za siću.. onak, čak bi možda i ja na njenom mjestu krenuo zgrabiti milijardicu dok se može.. jer gdje je rizik? što može izgubiti? nevinost? :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice