Spotify - Kontroverzan, ali i dalje vodeći

poruka: 6
|
čitano: 1.090
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Spotify - Kontroverzan, ali i dalje vodeći".
10 godina

Spotify je jedan od onih servisa za koje imam istovremeno dvojake osjećaje i to dijametralno suprotne: i volim i mrzim ga.

I koristim ga godinama.

Više puta ovdje sam spominjao moje prigovore (a slično prigovaraju mnogi): pretrpano sučelje aplikacija (i web i mob), guranje sadržaja koji me ne zanima, nemogućnost konfiguriranja i odabira što želim da mi se prikazuje, ...

S druge strane, kad sam ga htio napustiti odustao sam od toga zbog Spotify Connecta kojeg podržava više mojih uređaja (a konkurente ne podržavaju). 

I tako - toplo hladno i sad mi svira Spotify. I u autu preko Android Auta i na računalu i na streameru u spavaćoj sobi i na sad već starom Samsung TV-u.

A gazde Spotifyja boli briga što mi mislimo. Imaju stotine milijuna korisnika, lova curi, profitabilnost raste. Tko šiša tamo neka gunđala koji prigovaraju.

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
4 0 hvala 0
2 mjeseca
Re: Spotify - Kontroverzan, ali i dalje vodeći
Koristim Spotify i prima je. Po mom mišljenju ima sve što želim, opcije kao npr. statistiku
Za one koje ne znaju na što mislim: ne mislim na godišnji pregled, nego... Spotify po novom ima statistiku koja se može pratit. Njoj se pristupa tako što se pritisne na profilnu sliku, a zatim na statistika slušanja.
Super mi je i dopisivanje.
I još mnogo više...
Personalizacija etc. su isto super.

0 0 hvala 0
16 godina

Koristin Tidal jer je jeftiniji trenutno, najavljeno poskupljenje pa cu se vratiti na Spotify algoritam mi je bolji i spajanje sa uredjajima.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Koristim već godinama Spotify i već sam par puta probao preći na Youtube Music i Apple Music. Uvijek se na kraju vratim na Spotify. Youtube Music je svaštara u kojoj se miješaju raznim youtube videi sa glazbom, Apple Music ima neke iritantne stvari što se tiču sortiranja pjesama. Da ne spominjem da neki isključivo objavljuju glazbu na Spotifyu. Također što god ljudi pričali o sučeljima, ovo od Spotifya mi je daleko najbolje.

1 0 hvala 0
2 mjeseca

0 0 hvala 0
2 mjeseca

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice