Orqa pokreće proizvodnju dronova u Kanadi

poruka: 17
|
čitano: 3.404
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Orqa pokreće proizvodnju dronova u Kanadi".
18 godina

Vidi plenkija kako je izgurao Jelušića na bok, kao da je plenki centralna ličnost ovog uspjeha

1 1 hvala 0
10 godina

Nema.

Pater Familias incarnate, tocnije, Pater est quem nuptiaem demonstrant. U ovom slucaju mogli bi to cak i tumaciti kao - od oca pocinje brak, u ovom slucaju posao.

"onaj-koji-otvara-vrata".

Izvrsna slika. Govori vise od tisucu rijeci.

Odlicne vijesti za Orqu.

2 0 hvala 0
12 mjeseci

Napred Orka, nebo je granica, samo se nemojte previse zaigrati pa zaboraviti da je naporan rad i entuzijazam stvorio to sto trenutno imate.

1 1 hvala 0
16 godina
Re: Orqa pokreće proizvodnju dronova u Kanadi
Nek se ne zajebu pa zaborave da je Plenki uvea dodatni porez ako firma ima 20% vecu dobit od prosjeka prosle 3 godine
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

1 1 hvala 0
12 mjeseci
stirko55 kaže...
Nek se ne zajebu pa zaborave da je Plenki uvea dodatni porez ako firma ima 20% vecu dobit od prosjeka prosle 3 godine

ebo politiku, nikad glasao za HDZ, a bome niti SDP ili sacuvaj boze ove nove lefticare, no, ova zemlja nikada nije imala boljeg premijera do sada, umrezenog, odmjerenog, stalozenog, britkog,samo me brine sto je vec toliko dugo na vlasti. Nije to dobro, ostavi traga na svakome, svak pobenavi u konacnici.. Uvijek moze bolje, no u usporedbi sa prijasnjim premijerima, Plenki je avion bez konkurencije.

Zalosti me sto mu ne vidim zamjenu, nekoga tko bi mogao jednako i bolje, no zapravo sam htio napisatio da taj porez nije nikakav problem. Orka je je razvojna tvrtka, oni bez pol muke uvjek mogu rasporediti dobit kak im padne na pamet prije nego li bude jasno da je to eto samo dobit.. Na kraju da to i ne ucine, nije niti sramota niti lose platiti taj porez.

Dobit je ono cisto sto ti ostane kada si sve platio, samo da napisem onima koji mozda nisu upuceni.

10 godina
My2Cents kaže...
stirko55 kaže...

ebo politiku, nikad glasao za HDZ, a bome niti SDP ili sacuvaj boze ove nove lefticare, no, ova zemlja nikada nije imala boljeg premijera do sada, umrezenog, odmjerenog, stalozenog, britkog,samo me brine sto je vec toliko dugo na vlasti. Nije to dobro, ostavi traga na svakome, svak pobenavi u konacnici.. Uvijek moze bolje, no u usporedbi sa prijasnjim premijerima, Plenki je avion bez konkurencije.

Zalosti me sto mu ne vidim zamjenu, nekoga tko bi mogao jednako i bolje, no zapravo sam htio napisatio da taj porez nije nikakav problem. Orka je je razvojna tvrtka, oni bez pol muke uvjek mogu rasporediti dobit kak im padne na pamet prije nego li bude jasno da je to eto samo dobit.. Na kraju da to i ne ucine, nije niti sramota niti lose platiti taj porez.

Dobit je ono cisto sto ti ostane kada si sve platio, samo da napisem onima koji mozda nisu upuceni.

Zapravo kod nas je cudno kada politicar radi ono sto je na zapadu skoro pa primarna djelatnost. Razvija ekonomiju, dovlaci posao. 

Evo kod nas, glup primjer mozda, ali uzeli smo of Francuza te Rafale. Macron je odmah bio na avionu za Zagreb, jer tu su Rafali prodani za milijardu, tu su rezervni djelovi, odrzavanje, obuka, modernizacija, dodatne stvari koje se mogu utopiti, radari, projektili itd.

Izuzetno mi je drago da mogu vidjeti da se neko aktivira iz RH da nesto rjesava. Da me se pita i Plenk i Milanovic bi bili po avionima stalno, putovali okolo i probijali trzista, ne se bavili sr@njima i prepucavanjima. 

Sto se tice kvalitete, ne volim ga i ne volim te krim price oko te stranke, ali da je poliglota, komunikator, da ga mozes staviti na bilo koju binu globalno i da ce iskomunicirati vrhunski, tu se nema sto reci. Nesto sto npr Anusic ne moze nikada. Kao skalpel i sjekira. 

Jedini kojeg potenc vidim u nekoj buducnosti kao nekog tog kalibra bi bio mali od Vlade Seksa, Karlo Ressler. Taj se decko kali po Bruxellesu, obrazovan je, i ne los govornik. Radi na politickom networkingu, i potenc je neka nova generacija politicara koji nije vezan za nijednu aferu. 

5 godina
Ges kaže...

Vidi plenkija kako je izgurao Jelušića na bok, kao da je plenki centralna ličnost ovog uspjeha

a kaj su trebali stati jedan pored drugoga po visini kao braća Daltoni ?

合気道 五段 ZLA BEBA ! Što te ne ojača, to te ubije !
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2026 7:58 (Zaporožac).
2 godine
Gebirgs kaže...

Jedini kojeg potenc vidim u nekoj buducnosti kao nekog tog kalibra bi bio mali od Vlade Seksa, Karlo Ressler. Taj se decko kali po Bruxellesu, obrazovan je, i ne los govornik. Radi na politickom networkingu, i potenc je neka nova generacija politicara koji nije vezan za nijednu aferu. 

18 godina
Zaporožac kaže...
Ges kaže...

a kaj su trebali stati jedan pored drugoga po visini kao braća Daltoni ?

Pa prava liderska skromna verzija bi bila da su u centru vlasnici tvrtke, a svakom s boka premijer države, kao pokazatelj supporta tih biznismena na državnom nivou. No jbg u u mozgu ovog našeg faraona ni sunce ne izlazi ako on nije rekao da će izaći

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2026 12:55 (Ges).
5 godina

Misliš stvarno da je on sam stao u sredinu ?!

To je sve u glavama naših ljudi (u mojoj ne, ja bi ga šutnuo na stranu iako ga ne mrzim)

"Ta hajte lega predsjedniče u sredinu !,

Ma ne, ne, samo vi stanite u sredinu...

Ma ne lega predsjedniče, naljutit ćemo se, stanite vi u sredinu, mi ćemo sa strane"

Ako nije bilo nešto slično, je**te me. 🤣

合気道 五段 ZLA BEBA ! Što te ne ojača, to te ubije !

1 0 hvala 0
17 godina

Isprike na glupom pitanju. Sto to orqa proizvodi i koji je to "know how" koji prenose? Hvala. 

0 1 hvala 0
15 godina
Maglu, kao i Rimac
17 godina

Znaci orqa dobije EU novce od drzave pa ih ulaze u kanadu? Nekako zvuci previse fantasy fiction... 

0 0 hvala 1
10 godina
konjRR kaže...

Znaci orqa dobije EU novce od drzave pa ih ulaze u kanadu? Nekako zvuci previse fantasy fiction... 

Zasto kad Kanada spekulira oko pridruzivanja EU?

majkemi

7 godina

Ohoho. Sad ni Orqa ne valja? Njih niste nacionalizirali pa ih ne možete svojatati kao bivši Siemens aka Končar ili Union?

7 godina
konjRR kaže...

Isprike na glupom pitanju. Sto to orqa proizvodi i koji je to "know how" koji prenose? Hvala. 

Imaš pravo. Piše ti u naslovu. Pročitaj ga.

17 godina
smrknutaPizda kaže...

Ohoho. Sad ni Orqa ne valja? Njih niste nacionalizirali pa ih ne možete svojatati kao bivši Siemens aka Končar ili Union?

smrknutaPizda kaže...
konjRR kaže...

Imaš pravo. Piše ti u naslovu. Pročitaj ga.

Sto se tebi dogodilo? 

Ako nije problem gdje u naslovu pise posto me hrvatski jezik a ni citanje sa razumijevanjem ne ide? Hvala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice