Rheinmetall i DOK-ING u Hrvatskoj pokreću europski

poruka: 4
|
čitano: 2.068
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rheinmetall i DOK-ING u Hrvatskoj pokreću europski".
10 godina

All right. 

R&D u RH. 

Sad' da smo mudri pa vidjeti s Rheinmetallom gdje im fali kadra i kojeg tipa, pa na tehnickim sveucilistima pokrenuti programe kompatibilne (tailor made) s potrebama korporacije, garantirati praksu i zaposlenje po zavrsetku studija. Kad diplomiras odmah imas posao u struci u gigantu poput Rheinmetall-a. 

4 0 hvala 0
8 godina

Promotrite ovaj projekt, i onaj podatkovni centar u Vukoiebini donjoj.
Jedno od toga je muljaža. Pogodi koji.

3 0 hvala 2
11 godina
Re: Rheinmetall i DOK-ING u Hrvatskoj pokreću euro
Gebirgs kaže...

All right. 

R&D u RH. 

Sad' da smo mudri pa vidjeti s Rheinmetallom gdje im fali kadra i kojeg tipa, pa na tehnickim sveucilistima pokrenuti programe kompatibilne (tailor made) s potrebama korporacije, garantirati praksu i zaposlenje po zavrsetku studija. Kad diplomiras odmah imas posao u struci u gigantu poput Rheinmetall-a. 

Uvijek ima komicara na forumu.

10 godina
Re: Rheinmetall i DOK-ING u Hrvatskoj pokreću euro
pravi_covijek kaže...

Uvijek ima komicara na forumu.

Igrom slucaja prije 2 godine sam bio u nekoj posjeti u Dublinu jednom starom frendu i bio s njim i njegovom kceri na nekom rucku.

Curu zanimaju neke medicinske teme i studiji, sto je i pocela u medjuvremenu studirati, pa je pozvana zajedno s drugim potencijalnim studentima u posjetu da im prezentiraju studij i mogucnosti. 

Pa ne budi mi lijeno, i radoznao sam po naravi, i otisao sam s njima do jednog sveucilista gdje je cura pozvana na prezentaciju sveucilista, RCSI (Royal College of Surgeons in Ireland). 

Dakle. 

Pored konobara u bijelim rukavicama, kanapea, osvjezenja, besplatnih materijala, profesora koji su sa svima vrlo srdacno razgovarali i ostavljali svoje kontakte potencijalnim studentima, bila je sluzbena prezentacija.

Headhuntanje od prvog dana. Na prezentaciji su se odmah pojavili predstavnici Abbota, Takkede, Strykera i Novartisa, i odmah nudili prakse za trajanje studija i zaposlenja za studente po diplomiranju. 

Sto ljudi rade, na tom RCSI-u, koliko su objasnjavali, je, da razvijaju obrazovni program za tocno odredjene smjerove zajedno s korporacijama da im isporuce, u svakom trenutku (tailor made), kadar koji im treba i koji je up-to-date.

Korporacije se obvezuju ljude koji studiraju po tim programima podrzati i pruzati prakse i zaposlenja. A praksa se racuna kao radno iskustvo, tako da po diplomiranju ne krecu od nule. 

Imao sam neke fotke ali sam nazalost obrisao. Bas sam pokazivao svojim klincima kako pharma i medicina to rade. 

Sad' da je mozga, vizije.. Rheinmetall je velik, Tatra sklapa neke kamione u Djuri Djakovicu, kupujemo neke tenkove od KNDS-a, Rafali od Dassaulta ...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice