Zašto je curenje podataka iz Tata Electronicsa tež

poruka: 3
|
čitano: 1.056
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zašto je curenje podataka iz Tata Electronicsa tež".
4 godine

" Za proizvođače klonova i krivotvorina takve informacije i popisi dobavljača mjesecima prije izlaska uređaja omogućuju sinkronizaciju vlastitih lanaca opskrbe i bržu izradu vjernih kopija."

..baš me interesira koja je to "masa" kupaca koja kupuje jeftine krivotvorine namjesto originala i koliko njih bi se odlučilo na kupnju samo zato jer kopija još nije izašla. 

Bura u čaši vode

0 0 hvala 0
17 godina

Kina je nesigurna za dionice/trziste kapitala (mnogi slucajevi gdje su bili krivi izvjestaji, blokade povlacenja novca iako je likvidnost tu, velika afera s BYD-om gdje je cak i Warren Buffet reagirao itd)., dok je Indija u krizi "postenja", ala "windows support" sindromi itd......

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2026 15:41 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Zašto je curenje podataka iz Tata Electronicsa

Ima i kopija i kupaca, ilegalnih krivotvorina i legalnih, besramnih dizajnerskih klonova. Nor, Goophone, kineski brend poznat po izradi stopostotnih fizičkih replika koje se često pojave na tržištu prije samog Appleovog službenog predstavljanja, koristeći procurjele nacrte. S druge strane, priznatiji brendovi poput Xiaomija (Mi 8), Lenova (S90 Sisley) i Leagooa (S9) godinama su legalno, ali vrlo agresivno kopirali Appleov industrijski dizajn.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2026 16:05 (podnar).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice