Cijene ulaznica Svjetskog prvenstva: FIFA-in monop

poruka: 6
|
čitano: 1.571
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Cijene ulaznica Svjetskog prvenstva: FIFA-in monop".
18 godina

Najjeftinija ulaznica za utakmicu Hrvatska – Kolumbija bila je 700 dolara, a za utakmicu s Ganom 1000 dolara.

Nisam znao da smo igrali s Kolumbijom.. A što se tiče teme, svakako postoji pohlepa s jedne strane, ali zašto se uvijek krivi samo jedna strana? Pa za stanje su jednako odgovorni i oni koji to plaćaju i time podržavaju takve cijene.

CompleteRelativity

5 1 hvala 1
17 godina
Re: Cijene ulaznica Svjetskog prvenstva: FIFA-in m

Pa finale smo igrali/ćemo ugrati s njima :D :D :D :D samo zbog greške u matrici OP je otkrio budučnost. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2026 10:10 (Gajotres).
16 godina
Praona love... Diznosnici zaradjuju milione, igraci milijarde... 🤮🤮
Brkoni

1 0 hvala 0
9 mjeseci

Novci koji se mogu i pametnije potrošiti. 1k za faking tekmu ove sprdnje današnjeg nogometa. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
@PaleRider Lapsus, hvala na Ispravci, toliko utakmica gledam da više niti ne znam tko s kime, vjerojatno dok sam to pisao s jednim sam okom gledao kako igra Kolumbija:) Iako takmac nije korektno naveden, cijena za utakmicu na kojoj sam bio, Hrvatska - Panama bila je plaćena $700.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2026 15:10 (podnar).
2 godine
PaleRider kaže...

Najjeftinija ulaznica za utakmicu Hrvatska – Kolumbija bila je 700 dolara, a za utakmicu s Ganom 1000 dolara.

Pa za stanje su jednako odgovorni i oni koji to plaćaju i time podržavaju takve cijene.

+1 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice