Novi Audi Q7 ima V6 dizela pod haubom, tri reda sj

poruka: 10
|
čitano: 4.685
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi Audi Q7 ima V6 dizela pod haubom, tri reda sj".
17 godina

Čekaj, a di je model sa 1.0 TSI motorom?

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2026 21:22 (Tvrdipanj).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

sjećam se kad je prvi Q7 izašao - majko mila, kaj je to tenk licenciran za cestovni promet ?!?

Ovaj zadnji je čak i manji nego prvi, za 3 cm, ali sad su ta đubrad postala toliko uobičajena da ti i ne "krade" oko, niti ti odudara veličinom od drugih auta...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina

Joj nemoj me s tim "tenkovima"; 2x u pola godine spi*dili šajbu. Držiš veći razmak, ali Omoda s metar kotača i bez zavjesice, PAF po sredini... Nije mi se dalo kasko pa čupat van i nadat se da budu dobro uradili; zakrpali kolko je išlo i vozi. Zakon staviti za zavjesice na sve te "džipove".

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
4 0 hvala 1
8 godina

Gleda sam review na yubitubu i kad vidiš da u unutrašnjosti nemaš skoro niti jedne tipke i da moraš igrat igricu na ekranu za promjenit postavke za klimu ili, definitivno najluđe, moraš na ekranu tipkat za okrenit smjer puhanja klime iz otvora!!!! Na to nadodaš one "touch tipke" na volanu koje su svi već izbacili jer su debilno nepraktične, pa ona linija svjetla ispod šajbe koja ti ljepo lupa u oči navečer dok voziš, ekran za suvozača (ne kontam šta će mu/joj jer ionako ima mobitel u ruci).... znam da su to večini nevažne sitnice ali prebacivanje SVEGA na ekran se več puno puta pokazalo kao slaba ideja. Uz to neznam zašto su za EU tržište izabrani tako "slabašni" motori jer na te 2,5 tone težine 249 konja je iskreno jad i mizerija pogotovo kad kesneš takve sulude iznose.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Re: Novi Audi Q7 ima V6 dizela pod haubom, tri red

bez brige, svaka krama ima kupca...

ali da to s kapacitivnim tipkama (koje su 50% cijene onih s taktilnim prekidačima - ali na tu cifru škrtariti na 50 € sveukupno) je takvo sranje i umjesto da odmah prebace sve natrag na klasične prekidače po volanu, oni uvaljuju ta sranja, pa će za slijedeću modelsku godinu jel' biti kreativni i vratiti stare...

ma šabani i jazavci...

Ju je je? Je ju je!
12 mjeseci
nikonja kaže...

Na to nadodaš one "touch tipke" na volanu koje su svi već izbacili jer su debilno nepraktične, pa ona linija svjetla ispod šajbe koja ti ljepo lupa u oči navečer dok voziš, ekran za suvozača (ne kontam šta će mu/joj jer ionako ima mobitel u ruci).... znam da su to večini nevažne sitnice ali prebacivanje SVEGA na ekran se več puno puta pokazalo kao slaba ideja. Uz to neznam zašto su za EU tržište izabrani tako "slabašni" motori jer na te 2,5 tone težine 249 konja je iskreno jad i mizerija pogotovo kad kesneš takve sulude iznose.

Auto ima zracni ovjes, to ti je druga prica, onda je osjecaj koristenja dodirnih tipki puno drugaciji, kao i na telefonu koji drzis u ruci. puno manje do nista se tresuljis pa je ok, tj nije toliki problem, no mislim da budu vlasnici audija samo davali glasovne komande u konacnici, ako nije vec moguce, biti ce sa nekim updateom mozda kao pretplata :).

Osim toga, lud ko ga kupi sa danasnjim EKO normama za diesel, osim i samo i jedino osim ako si stalno ili debelu vecinu vremena na autoputu. U tom slucaju taj diesel je apsolutno pun pogodak.

12 mjeseci
Tvrdipanj kaže...

Čekaj, a di je model sa 1.0 TSI motorom?

Pa taj auto, ako ga mozemo zvati auto, mozda mini kamioncek, je cca 2.3 tone.  Da bi isao korektno, dakle ne brzo samo korektno treba mu cca 200KS za tu masu.  Za tu snagu trajnu i pouzdanu uz toliku masu trebas bar 2.0 motor., islo bi i 1.8 ili cak 1.6 no doticni bi vecinu vremena bili jako optereceni pa bas i nema smisla jer bi potrosnja bila jako velika.  Tak da eto zbog ogromne mase nemres imati motor manji od cca 2 litre. 1.0 sa cca 110ks je posve ok motoric za aute mase do cca 1350kg, sto lakse to bolje.

10 godina

Nije to nist' za novi Escalade

link

0 0 hvala 0
20 mjeseci
Zakon staviti za zavjesice na sve te "džipove".

Bravo Lovac , svaka ćas!
Kad god je bila jaka kiša ili nakon kiše vozim se iza auta koji iza zadnjih kotača bacaju blato i vodu po mojem vjetrobranskom staklu i čudim zašto novi automobili radi sigurnosti nemaju blatobran!
Ne mora to biti ona gumena zavjesa kao prije što su auti iz znanih i spomenutih razloga imali ali da malo spuste plastiku iza kotača 🙏

Tu je još veći problem sa visokim autima (tenkovima) sa ogromnim kotačima i pretjerivanjem sa međuosovinskim razmakom zbog čega kotači idu gotovo do ruba , te stvara još jedan problem osim spomenutog da im treba veći luk za okretanje. I sad zamislite voziš tenka koji jedva stane na parking i još mu treba veći luk za okretanje i još ugrožavaš promet što špricaš po autu iza i postoji znatno veća šansa da ćeš nekome razbiti staklo.

Pametnom dosta!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
10 godina
Sirotanovic kaže...

Tu je još veći problem sa visokim autima (tenkovima) sa ogromnim kotačima i pretjerivanjem sa međuosovinskim razmakom zbog čega kotači idu gotovo do ruba , te stvara još jedan problem osim spomenutog da im treba veći luk za okretanje. I sad zamislite voziš tenka koji jedva stane na parking i još mu treba veći luk za okretanje i još ugrožavaš promet što špricaš po autu iza i postoji znatno veća šansa da ćeš nekome razbiti staklo.

Kad imas tako nesto nemas problem ti, nego drugi, beta slabici s polovnjak auticima.

Ti samo das gas, nagnes se pod 45' u vozackom sjedistu, naslonis se, a narodnjaci nek' udaraju, da balavice znaju da je Badzo u selu. 

I zasto je parking problem? Stanes na 2 mjesta?  

link

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice