Hrvatska pošta ponovno omogućila slanje pošiljaka

poruka: 4
|
čitano: 2.747
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hrvatska pošta ponovno omogućila slanje pošiljaka ".
8 godina

nakon ča paket stigne...prvo ide u ruke ICE...da videda kojim slučajem u paketu nema kojeg ilegalca...ako nema udru pečet MAGA i isporuka pošiljke

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
5 2 hvala 0
5 godina

Nisam protiv, ali potrebno je vrijeme i prilagodba kako bi se vidjelo kako će to sve funkcionirati u praksi. Probah se učiti i okvirno skenirati par predmeta s kamerom unutar app-a; neke kao gift, a neke kao commercial.

Aplikacija je ajmo to tako reći dosta dobra, ali ne prepoznaje, primjerice prilikom fotografiranja, što je jasno naravno, ako imate npr. original box i slično, te ne može sam AI uvijek i 100% odrediti točnu starost i stanje od 1-10, kada je nešto rabljeno (used), pa je to najbolje sam i odokativno i iskustveno, jer je moguće unositi vlastite vrijednosti i preračunavati ih.

Slanje/shipping predmeta nižih vrijednosti bilo je i prije 'vrlo rubno' za sve non-EU with tarrifs and customs npr. Japan, Norvešku i Švicarsku, a za SAD je gotovo 100% neisplativo postalo otkako je 'narančasti' uveo glupe carine i davanja, osim ako niste shipping već u startu zbog toga naveli veći. Kupci su ionako uvijek nezadovoljni štogod vi kao trgovac ili private user (gift-gift) napravili s vlastite strane.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2026 6:30 (poter37a).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Hrvatska pošta ponovno omogućila slanje pošilj
Prije ce Musk na Mars nego moj paket u Ameriku ako ga HP salje
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

3 0 hvala 0
16 godina
Re: Hrvatska pošta ponovno omogućila slanje pošilj
Trumpsonova hamerika. 🤢🤮
Brkoni

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice