The Boroughs: Stranger Things u domu za umirovljen

poruka: 3
|
čitano: 2.398
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "The Boroughs: Stranger Things u domu za umirovljen".
12 mjeseci
The Boroughs: Stranger Things u domu za umirovljen

Odgledao, u garazi dok sam sarafio po autu, nije lose, nisam pozalio sto mi se to vrtilo. Dobra serijica, nije rastegnuta, ali realno moglo je biti pol manje epizoda.

Disclamer: nisam gledao Stranger Things, onomad kada je prva sezona krenula bilo mi glupavo,  kasnije kad sam vidio da ima puno sezona...uff, zivot je prekratak. tak da, nemam iskustvo Stranger Things, a i gledam te filmove uvjek onako usput, kada radim nesto jednostavno. Zao mi vremena potrosenog samo na film ili seriju.

0 0 hvala 0
20 mjeseci
Re: The Boroughs: Stranger Things u domu za umirov
"Zao mi vremena potrosenog samo na film ili seriju".

Svaka ćas , pametno! Ja sam teški ovisnik i jako puno vremena odvajam na filmove.
Dok koju god sam seriju pogledao zadnjih 15 godina sam požalio a tako i na Čudnovate Stvari. Zaista nisi puno propustio , prva sezona "najbolja" a dalje sve više tone i sve je šablonski isto , te kako stare to je sve više usiljeno a tako i njihovi razgovori i emocije. Meni užas, jedva sam odgledao do kraja , no za djecu i odrasle koji ljube takav žanr je top!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
12 mjeseci
Re: The Boroughs: Stranger Things u domu za umirov

ha ne daj se. Odlucis da neces vise i onda ide utreniravanje :). Ako izdrzis prvih par mjeseci onda si skoro izlijecen.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice