Tko skupi 16 kazni u godini, država New York će mu

poruka: 4
|
čitano: 2.096
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tko skupi 16 kazni u godini, država New York će mu".
16 godina

Jesam ja nesto krivo razumija ili ovi na vlasti u New Yorku ne razume da vozilo nije vrzano uz jednu osobu?

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

1 0 hvala 0
8 godina

Hallo

Ja u 20 godina nisam skupio 5 kazni za brzu voznju a nije da ne volim malo stisnuti gas...

Onaj tko skupi 16 kazni u godinu dana taj onda konstantno vozi prebrzo ili ne zna brojeve.

1 0 hvala 1
18 godina

Od 16 se počinje. Kako stvari obično idu, za očekivati je da se, kad to postane normalno, kaže: "Zar se ne slažemo svi da je i 10 mnogo?!", pa nešto nakon toga: "Mnogo je i 6, svaki drugi mesec!", sa tendencijom da jednog dana svi to imamo u vozilima, jer šta će bilo kome takva brzina (mislite na decu!)?! Da li je to dobro ili ne, dalo bi se raspravljati.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2026 13:00 (Ivan(4)).
Moj PC  
2 0 hvala 0
19 mjeseci
Re: Tko skupi 16 kazni u godini, država New York ć
stirko55 kaže...

Jesam ja nesto krivo razumija ili ovi na vlasti u New Yorku ne razume da vozilo nije vrzano uz jednu osobu?

To i je poanta. Ako si vlasnik vozila i znaš da će i na tebe imati utjecaja tuđa brža vožnja tvog vozila, možda ćeš više paziti kome posuđuješ vozilo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice