Kako Spotify prestaje biti glazbena platforma

poruka: 3
|
čitano: 1.597
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kako Spotify prestaje biti glazbena platforma".
10 godina
Kako Spotify prestaje biti glazbena platforma

Ničeg neobičnog tu nema. Spotify se ponaša slično kao Facebook, naprosto zato što može.

Velik je, ogroman, ima goleme prihode, ne mora i ne želi slušati korisnike. Samo gura svoje sa ciljem zgrtanja još više love.

Iskreno ne vidim kako se tome može stati na kraj. Neka regulacija možda, ali tko bi i kako bio regulator - to je ključno pitanje. 

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
Re: Kako Spotify prestaje biti glazbena platforma
Macumba kaže...

Ničeg neobičnog tu nema. Spotify se ponaša slično kao Facebook, naprosto zato što može.

Velik je, ogroman, ima goleme prihode, ne mora i ne želi slušati korisnike. Samo gura svoje sa ciljem zgrtanja još više love.

Iskreno ne vidim kako se tome može stati na kraj. Neka regulacija možda, ali tko bi i kako bio regulator - to je ključno pitanje. 

Jedini način za stati tome na kraj je brisanje Spotify accounta i korištenje konkurencije. Sada barem ima alata za prebacivanje playlista i glazbenih ukusa.

6 tjedana
Re: Kako Spotify prestaje biti glazbena platforma
Mislim da je već netko za to glasao. Ako je, glasat ću i ja i mislim da će bit riješeno.
Ako neće bit, onda ne znam. Ne koristi mi prelazit na drugi App jer nema one opcije koje Spotify ima, a koje ja koristim i ih nikad ih ne može smislit.
Par aplikacija sam isprobao, ali za mene je Spotify bolji. A o onom što piše u ovom članku ne znam sve.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2026 15:00 (NB & Party).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice