Kako Spotify prestaje biti glazbena platforma

poruka: 13
|
čitano: 4.837
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kako Spotify prestaje biti glazbena platforma".
10 godina

Ničeg neobičnog tu nema. Spotify se ponaša slično kao Facebook, naprosto zato što može.

Velik je, ogroman, ima goleme prihode, ne mora i ne želi slušati korisnike. Samo gura svoje sa ciljem zgrtanja još više love.

Iskreno ne vidim kako se tome može stati na kraj. Neka regulacija možda, ali tko bi i kako bio regulator - to je ključno pitanje. 

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
Re: Kako Spotify prestaje biti glazbena platforma
Macumba kaže...

Ničeg neobičnog tu nema. Spotify se ponaša slično kao Facebook, naprosto zato što može.

Velik je, ogroman, ima goleme prihode, ne mora i ne želi slušati korisnike. Samo gura svoje sa ciljem zgrtanja još više love.

Iskreno ne vidim kako se tome može stati na kraj. Neka regulacija možda, ali tko bi i kako bio regulator - to je ključno pitanje. 

Jedini način za stati tome na kraj je brisanje Spotify accounta i korištenje konkurencije. Sada barem ima alata za prebacivanje playlista i glazbenih ukusa.

4 mjeseca
Mislim da je već netko za to glasao. Ako je, glasat ću i ja i mislim da će bit riješeno.
Ako neće bit, onda ne znam. Ne koristi mi prelazit na drugi App jer nema one opcije koje Spotify ima, a koje ja koristim i ih nikad ih ne može smislit.
Par aplikacija sam isprobao, ali za mene je Spotify bolji. A o onom što piše u ovom članku ne znam sve.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2026 15:00 (NB & Party).

0 0 hvala 0
4 mjeseca
To mi ne koristi.
21 mjesec
"Ne koristi mi prelazit na drugi App jer nema one opcije koje Spotify ima, a koje ja koristim ..."

Ma koristiš ti moj K, dali je tako?

Kome je Spotify odličan i tko ga koristi ?
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
4 mjeseca
To je laž!
Ono što želim napisat u raspravi je moje mišljenje da konkurencija nema te opcije koje Spotify ima. To sam već više puta napisao, i to još: ja nisam osoba koja misli tako kako su neke osobe na tom mjestu napisali i super mi je na Spotify-u.
Mislim da tu netko nema Respekt i piše samo neistinu! Pa misli da je to istina!
Ne mislim ponavljat jedno te isto.
18 godina
Macumba kaže...

Treba razumijeti da Spotify nije glazbeni proizvod, već marketinški. Sama glazba je bila nebitna, jer sami osnivači su jasno rekli da rade marketinšku platformu za prodavanje oglasa (i osobnih podataka) a da je tema/generator posjeta sasvim nebitna, jer su razmatrali i filmove, tražilicu za proizvode (agregator prodaje) i audio-knjige. 

Glazba nikad nije bila fokus, niti išta "idealno i dobro" već kako napraviti proizvod preko kojeg ćemo prodavati oglase. 

Najveći neprijatelj nas kupaca je da idealiziramo "poduzetnike" i da na njih projeciramo vlastite ideale. Nit je Bezosu bilo stalo do knjiga, ni Zuckerbergu do društva, kao ni Eku do glazbe - sve je to samo najokrutniji biznis model, koji uključi i našu idealizirajuću naivnost kao generator zarade.

Dok se god priča o idealima osoba koje su u biti doslovni roboti sa isključivim ciljem zarade novca - i dalje ćemo biti u kmetovskom položaju. 

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
4 mjeseca
Nisam o tom ništa znao.
4 mjeseca
Kako ne sluša korisnike? Meni npr. podrška pokušava pomoć ako imam neki problem.
Nisam ja osoba koja misli tako, istina je da se neki žale da im ne paše to, ali ja nisam taj.
15 godina

Koje se alternative Spotifyu isprobali osim Deezera koji bi me koštao skoro duplo skuplje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 mjeseca
Ne znam, meni ne pašu aplikacije koje sam isprobao, dalje mislim da mi je Spotify super. Ali evo kad već pitate: ja sam isprobao osim Deezer-a npr. Apple, ali mi oboje nije pasalo. Ostale aplikacije nisam zbog razloga koje sam više puta napisao, kao i to da neke osobe o meni pišu neistinu, ali to nema sad veze s tim.
Ne znam koje još možete probat.
14 godina

Koristim Spotify isključivo jer ga uzmem za ~20€ (12 mjeseci) preko Indije i perfektno radi na Android Auto.

OPPO Find X9 Ultra
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 mjeseca
Mislim da i u drugim državama ima bon za 12 mjeseci.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice