Obična klikbejt vijest , po mom mišljenju.
Eto , našao se sada neko "pametan" pa će ponuditi iole vozljiv hibrid za tako male pare , ma da , kako da ne .....
Obična klikbejt vijest , po mom mišljenju.
Eto , našao se sada neko "pametan" pa će ponuditi iole vozljiv hibrid za tako male pare , ma da , kako da ne .....
-.. naravno, koristit će napredni hibridni motor.. ne neki nazadni i to su otkriveni teh.detalji.. još samo izbor metlica brisača i readytogo.. :)
- no, ratkape su zanimljive.. time mu šanse značajno rastu :)) ..
Imal grijace zadnje sajbe? Imal netko info? Kada ga bude trebalo gurati zimi da se ruke ne smrznu... 

Šansa im znatno raste ako bude neki kineski autić ispod srpskog ruha, što će najvjerovatnije i biti ako doguraju dalje od rendera. A nekom kineskom automobilskom brandu je to lijepo riješenje za ulazak na balkansko tržište i izbjegavanje EU tarifa za širenje dalje od Srbije i Bosne.
ajde recimo da ga naprave, recimo da uzmu nekog kineza za bazu, ili sami razviju kako god, recimo i da nije loš auto, da je u prosjeku sa kvarovima, ono klasika neka, neka bude i malo jeftiniji od usporedivih modela, uz ovo sve ja i dalje ne znam tko bi to kupovao, relano yugo kao brand je smeće, nije to škoda iz 90ih, jer oni su imali neku povijest na koju se možeš pozvati pa graditi identitet, jedini identitet juga je da je bio kvarljiva roba, kuzim ja i nostalgiju ali tko od tih nostalgičara trenutno ima para za novi auto, to su sve sad stari ljudi, s druge strane taj izgled auta i koncept je zastario, trenutno su in suvovi, ili neke kombinacije povišenih auta... eto zanimaju me mišljenja
Evo, novi statusni simbol za srbe koji žive u RH.
Do sada je to bio Fiat 500.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS