Gasi se Porsche eBike Performance, nekadašnji Grey

poruka: 5
|
čitano: 5.576
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gasi se Porsche eBike Performance, nekadašnji Grey".
11 godina

Kako prigodno... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2026 19:08 (Thinker).

4 0 hvala 0
8 godina

stvarno tko bi rekao...skuplja bicikla nego auto...inače mudrost je proizvesti proizvod za široke mase a ne ove budalaštine koje radi operater...kako nikom ne padne u Hrvatskoj proizvesti pristupačno električno auto...biciklu...romobil...skuter

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

Vau. Iznenađen sam.

Ne.

K
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

u potpunosti je usklađeno

eto, sve je po zakonu, sve je kako spada i u potpunosti je uskladjeno :) narod suti dok si fasisti djele bonuse unatoc katastrofalnim odlukama....

Peternel i slicni seru po Drugu.... serite.....

i onda se neki pitaju, zasto ja imam svoju atomsku bombu spremnu za uporabu u slucaju potrebe :D

5 0 hvala 0
16 godina
Re: Gasi se Porsche eBike Performance, nekadašnji
HCMAA kaže...

stvarno tko bi rekao...skuplja bicikla nego auto...inače mudrost je proizvesti proizvod za široke mase a ne ove budalaštine koje radi operater...kako nikom ne padne u Hrvatskoj proizvesti pristupačno električno auto...biciklu...romobil...skuter

Prevelika je konkurencija u tom segmentu i proizvodnjom u HR ne možeš konkurirati s cijenom, moraš ponuditi nešto drukčije, naći nišu...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice