iphone 17 850E vs samsung a07 4g 100E
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svaka roba ima svojeg kupca, ma sve mi se vidi da "android" tabor uzima sve manje flagship modele?!
Uvjeren sam da i tamo svaki model ima svojeg kupca, samo nisu potvrdili izlaznost na prodajna mjesta
?!
ATJ Lučko
Brutalno beskorisna informacija za 2026. 
Te dvije mašine nemaju veze jedna s drugom osim toga da su oba telefoni, ali jedan a56 za cca 300-350€ bi se real world performansama mogao mjeriti s 17icom i za preko 80% ljudi bi bio jako zadovoljavajuć.
Sve ispod toga je žali bože korisničko iskustvo. Možda ne odmah ali kroz pola godine se već primjeti da se malo muči
A07 kroz pola godine treba dobro tempirati kako i kad povući slušalicu za javljanje kad te netko zove jer sve malo kasni. Ne moraš mi reći da nije tako jer svaki dan vidim da je.
Još je gore kad dođeš s neke pile na takve telefone. Nemam strpljenja za to, a ne bi ni trebao imati strpljenja za čekanje da telefon odradi neke osnovne radnje.
Ovaj podatak zbilja pokazuje dominaciju iphone-a s obzirom da svi ostali uređaji na listi su negdje od 200€-400€ vrijednosti, dok apple kreće sa najeftnijim od 800€ (iphone 16) pa do 1500€ (iphone 17 pro max).
Naravno u ukupnoj prodaji svih uređaja imaju manje prodanih, ali i dalje zarađuju puno više po svakom prodanom komadu. Možemo se ljutiti i njurgati na njih koliko hoćemo, ali imaju brand/status/potražnju daleko iznad ostalih proizvođača.
Čestitke Apple na uspješnom markentiškom dijelu. Začudilo bi me da im prodaja padne s obzirom koliko njih uzima i lošiji mobitel za više novca.