bla bla, bla bla, bla bla...
inzenjeri moraju ovo, moraju ono.... a place stagniraju....
eto, plocice se ljepe jednako vec desetljecima, stolarija sve konforniji i automatiziraniji rad a place cvijetaju.....
tako da,,,, ejaj, ejaj, ejaj.....
bla bla, bla bla, bla bla...
inzenjeri moraju ovo, moraju ono.... a place stagniraju....
eto, plocice se ljepe jednako vec desetljecima, stolarija sve konforniji i automatiziraniji rad a place cvijetaju.....
tako da,,,, ejaj, ejaj, ejaj.....
Osobno volim kad se koriste precizni postotci u nečemu što nema veze s bilo kakvim istraživanjem i statistikom bilo koje vrste, već s vlastitim mišljenjem.
Uvijek je ljepše reći i zvučati egzaktnije "Samo 2% inženjera..." ovo ili ono, nego "Meni se čini...".
Usput, kad bi to bilo istina, što bismo rekli o, primjerice, motornoj pili koju "pravilno" koristi samo 2% drvosječa? Tko je tu zeznuo - onaj tko pravi tu motorku ili drvosječe i kakva je to motorka od koje koristi ima samo 2% onih koji bi je trebali koristiti?
Svaki put kad velim da AI nesto ne moze napraviti kak spada pojedinci me uvjeravaju da ne zna ekipa promptati, da je to skill issue, a meni se odmah smraci jer ako likovi koji kodiraju od pelena, a prozvakali su neuronske mreze, genetske algoritme jos u srednjoj, imaju 15-20+ godina iskustva na stvarima o kojima mozes samo sanjati i onda ONI ne znaju promptati, kakve sanse ima neki random konobar wannabe vibecoder?
Nein nein nein, problem je negdje drugdje.
Za sada imam podvojeno mišljenje, u programiranju je (AI) solidan.
U elektronici, kad se targetira .kicad_sch datoteka, baš nikako ga natjerat.izludio sam.