Zapravo Zet ispada smiješan što ne objedini sve u svojoj službenoj aplikaciji. Ovako svaki tjedan nova aplikacija. Sto nedostaje recimo ZetTrack app ?..po meni je bolja od ove. Ima i autobuse.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zapravo Zet ispada smiješan što ne objedini sve u svojoj službenoj aplikaciji. Ovako svaki tjedan nova aplikacija. Sto nedostaje recimo ZetTrack app ?..po meni je bolja od ove. Ima i autobuse.
tko više koristi tramvaje...pored robot taksija...zet riba ukinuti a njihove novce...rimcu da robot taksiji budu još bolji
Nema sve, neki autobusi postoje, neki ne..slično je i sa tramvajima.
Nepregledno i spartansko sučelje. Mogli bi platiti i nekog UI designera da to napravi kako treba
To nema veze s aplikacijom već sa šlampavim Atronom odnosno nije spojen na mreži. Ako se ne vidi u ZET aplikaciji, ne vidi se ni kod drugih "live" već samo procjena.
Smiješno je to da je takav app bio napravljan još u vrijeme Bandića. Onda su debili iz ZET-a rekli da im je "server" preopterećen upitima i podatke zadržali za sebe, a narod ko jebe.
U pravu si ali moglo se periodično povlačiti podatke na svoj server i onda dijeliti dalje pa možda ne bi bilo izlike za ukidanje pristupa.
Smiješno je to da je takav app bio napravljan još u vrijeme Bandića. Onda su debili iz ZET-a rekli da im je "server" preopterećen upitima i podatke zadržali za sebe, a narod ko jebe.
U pravu si ali moglo se periodično povlačiti podatke na svoj server i onda dijeliti dalje pa možda ne bi bilo izlike za ukidanje pristupa.
Onda ne bi bilo u realnom vremenu. Nebitno je zapravo jer su u međuvremenu podaci postali dostupni.
Onda ne bi bilo u realnom vremenu. Nebitno je zapravo jer su u međuvremenu podaci postali dostupni.
Kad kažem periodično mislim na nešto dovoljno dugo da se ne preoptereti ZET-ov server a dovoljno kratko da i dalje može proći pod "u stvarnom vremenu" za ovu specifičnu primjenu. Npr. 30 sekundi.
Ništa novo, varijanta zet skoljke