Honor 600 i 600 Pro ciljaju na flagship segment, a

poruka: 6
|
čitano: 1.678
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Honor 600 i 600 Pro ciljaju na flagship segment, a".
8 godina
mogli su makar za naziv koristiti latinski za jabuku...MALUM 18 i MALUM 18 pro...logo ili cila jabuka...ili ugrizena sa obe strane
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
2 godine

1000 eura? mob za sirotinju.

3 0 hvala 0
11 godina

Android ima prekrasan material 3 dizajn, ali svi iz nekog razloga žele kopirati liquid ass. I još na to kopiraju i ružan dizajn ajfona. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Od listopada imam 400 Pro, brutalan mob, praktički mu nisam našao manu, moj drugi Honor i od mene samo . Platio ga 580€, dobio gratis 400 Smart 5g kojeg sam prodao za 100 i puna šaka brade.

Jedino da nađem mob s istim performansama a da je 6,2 ili 6,3 incha i do 170g težine, e to bi za mene bila perfekcija.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Re: Honor 600 i 600 Pro ciljaju na flagship segmen
vrinho kaže...

Od listopada imam 400 Pro, brutalan mob, praktički mu nisam našao manu, moj drugi Honor i od mene samo . Platio ga 580€, dobio gratis 400 Smart 5g kojeg sam prodao za 100 i puna šaka brade.

Jedino da nađem mob s istim performansama a da je 6,2 ili 6,3 incha i do 170g težine, e to bi za mene bila perfekcija.

Ima puno mana, ali nije los. Za primanje notifikacija na vrijeme treba ti doktorat, kamera nije bas najbolja, virtualni RAM se ne moze iskljuciti, vibriranje radi jedno za pozive, jako je slabo, s vremena na vrijeme sve uspori i moras restartirati, i jos dosta manjih gluposti. Osim toga nije los  za cijenu od 460 eura koliko sam platio plus gratis zvucnik, pametni sat i slusalice.

Tebe se dobro opljackali.

15 godina
Re: Honor 600 i 600 Pro ciljaju na flagship segmen
pravi_covijek kaže...
vrinho kaže...

Ima puno mana, ali nije los. Za primanje notifikacija na vrijeme treba ti doktorat, kamera nije bas najbolja, virtualni RAM se ne moze iskljuciti, vibriranje radi jedno za pozive, jako je slabo, s vremena na vrijeme sve uspori i moras restartirati, i jos dosta manjih gluposti. Osim toga nije los  za cijenu od 460 eura koliko sam platio plus gratis zvucnik, pametni sat i slusalice.

Tebe se dobro opljackali.

Notifikacije mi dolaze uredno, s kamerom zadovoljan (ne bavim se profi slikanjem tako da nisam ni zahtjevan po tom pitanju), da, vibriranje bi moglo biti bolje. Nikad ništa usporilo da bi morao restartati, jedino sam restartao nekoliko puta nakon ažuriranja softvera. Nema notifikacijsku ledicu koja mi je must ali to je mana i puno skupljim modelima, to sam rješio s aplikacijom.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2026 23:42 (vrinho).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice