Apple će navodno oslabiti iPhone 18 zbog rezanja t

poruka: 9
|
čitano: 2.110
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple će navodno oslabiti iPhone 18 zbog rezanja t".
8 godina
možda je došlo vrijeme da izdaju naljepnicu(prednju...stražnju...bokovi) u obliku iphone 18...i onda zalipiš na starije generacije iphona...i imaš iphone 18...set naljepnica za 499$
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
12 1 hvala 1
16 godina
Re: Apple će navodno oslabiti iPhone 18 zbog rezan
Kupovao sam novi iphone svake godine od prve generacije do 6ice. Bez razmišljanja, svaki je bio miljama ispred onog prethodnog...

Zadnjih par godina se ne mogu natjerati da zamjenim svoj 14+ jer doslovno ne vidim smisla/koristi u određenim "koracima unaprijed" i to ne samo kod Applea..I sad još najava da će next gen biti korak unatrag...
WHITE STONES VARAŽDIN
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Mah, ionako je svaki sljedeci model gotovo nikakav upgrade, ovaj doslovce nece biti upgrade 😁

1 0 hvala 0
5 godina

Razlika između generacija nekad je veća, nekad manja. Obična 17-ica puno je bolja od obične 16-ice, gotovo kao 15 Pro. Prelazak na USB-C s 15-icom isto je značajna promjena. 14+ ima 60-herzni ekran koji je primjetno slabiji od 120-herznog ProMotion ekrana. Radna memorija se povećava otprilike svaku drugu generaciju, slično i prostor za pohranu. Dakle, procjene su vam blago rečeno paušalne.

1 0 hvala 0
10 godina

Hoce li zbog toga biti jeftiniji? Sumnjam

5 0 hvala 0
13 godina

Neće jer su troškovi proizvodnje navodno veći pa će srizat kvalitetu po istoj cijeni... ili većoj hhah

10 godina
ionako se od bilokojeg novog mobitela niš konkretno ili revolucionarno ne očekuje, pa je ova šrinkflacija nebitna...

1 0 hvala 0
15 godina
Globi kaže...

Razlika između generacija nekad je veća, nekad manja. Obična 17-ica puno je bolja od obične 16-ice, gotovo kao 15 Pro. Prelazak na USB-C s 15-icom isto je značajna promjena. 14+ ima 60-herzni ekran koji je primjetno slabiji od 120-herznog ProMotion ekrana. Radna memorija se povećava otprilike svaku drugu generaciju, slično i prostor za pohranu. Dakle, procjene su vam blago rečeno paušalne.

14+ ima kvote: "ProMotion technology with adaptive refresh rates up to 120Hz". Slažem se inače da svi iPhone koji imaju 60Hz ekran bi trebali bit zabranjeni, ili da koštaju tipa max 200€, onda i oke. 

Dakle, kako kažu kolege, promjene su dost trome i minimlane i user experince 14 Pro+ i najnovijeg je vrlo sličan. Ovo za USB C je isto bilo više, "fala kurcu" moment nego napredak. A za više RAM-a, više to uopće ne gledam nit me briga ako mob dobro radi. Ima li ovaj ili onaj "broj" rama.

itomic009
12 godina

ključna riječ: navodno

Nadglednik dina
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice