Uzbuna među europskim i svjetskim regulatorima zbo

poruka: 5
|
čitano: 5.236
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uzbuna među europskim i svjetskim regulatorima zbo".
8 godina

Možda sam naivan, ali zašto banke same ne testiraju svoje sustave time Mythosom i zakrpaju rupe? Neke firme čak nude novčane nagrade hakerima za pronađene probleme, a banke ih hoće samo sakriti pod tepih?

1 0 hvala 0
18 godina

this is good for bitcoin

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Re: Uzbuna među europskim i svjetskim regulatorima
Space Cadet kaže...

Možda sam naivan, ali zašto banke same ne testiraju svoje sustave time Mythosom i zakrpaju rupe? Neke firme čak nude novčane nagrade hakerima za pronađene probleme, a banke ih hoće samo sakriti pod tepih?

Nemaju pristup.

Anthropic zasad nije učinio Mythos u potpunosti dostupan organizacijama koje nisu na području Sjedinjenih Država.

18 godina

Mit o Mythosu. 

1 0 hvala 0
9 godina
Re: Uzbuna među europskim i svjetskim regulatorima
Kad smo kod banki i sigurnosti, evo jedne anegdote koju sam cuo davnih dana.
Korisnik banke X u Hrvatskoj je otkrio da ukoliko promjeni neke stvari u linku net bankarstva moze vidjeti stanje drugih ljudi, ali ne i kome racun pripada. Ta osoba je to promptno prijavila propust banci X da bi kao “zahvalu” primila pismo odvjetnickog ureda pred tuzbu da izvoli to popraviti jer taj propust je bio nepoznat dok ga ta osoba nije otkrila i na taj nacin ga ucinila dostupnim?!
Netko ocito ne zna sto je propust.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice